Živjo!
Imam en problem pa me zanima če je to že bilo kje omenjeno oz. če se to pojavlja še komu. Namreč kadar pošiljam mail na siolove naslove je zamuda vsaj 10 min (preden sprejemnik prejme). Vseeno je ali pošljem iz t-2 webmaila ali thunderbirda. Je pa zanimivo to da se pošta na gmail naslove dostavi v isti minuti.
LP
Zamuda pri pošiljanju/dostavljanju maila
no, sam sem že dvakrat podal prijavo "napake" na support.
dejstvo je, da v tem trenutku "čakam" vsaj tri maile, ki bi jih moral prejeti.
2 iz tujine, čakam že 3 dni. če bosta sploh prišla.
1 čakam že drugi dan
mogoče naj omenim še to, da sem v prvem šusu prejel vse svoje mejle istočasno kot tale spam!
kot, da bi prišlo do nekakšne sprostitve bottlenecka in flush, padejo mejli not.
no, zdej spet nimam ničesar. outlook test message dela okay, dobim relativno hitro. prav tako dobim dokaj hitro mail, če si pošljem z ženinega (t-2) accja. vse ostalo je tema!
lp
dejstvo je, da v tem trenutku "čakam" vsaj tri maile, ki bi jih moral prejeti.
2 iz tujine, čakam že 3 dni. če bosta sploh prišla.
1 čakam že drugi dan

mogoče naj omenim še to, da sem v prvem šusu prejel vse svoje mejle istočasno kot tale spam!
kot, da bi prišlo do nekakšne sprostitve bottlenecka in flush, padejo mejli not.
no, zdej spet nimam ničesar. outlook test message dela okay, dobim relativno hitro. prav tako dobim dokaj hitro mail, če si pošljem z ženinega (t-2) accja. vse ostalo je tema!
lp