Nekaj vprašanj za novega uporabnika

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
compufreek
Začetnik
T-2: Že imam
Paket: t4 Mega

Nekaj vprašanj za novega uporabnika

Odgovor Napisal/-a compufreek » 29. Maj 2014 ob 17:37

Pozdrav!
Sem nov uporabnik vdsl2 priključka in paketa T4 Mega . Ob priklopu sem dobil modem innbox v60 imam 2 komunikatorja za TV je, imam pa sledečih par vprašanj:
- Kako bi lahko spremljal TV na enam od računalnikov (legalno)
torej sem videl da je par tem kako se gleda preko multicasta, kar mi je v ljubljani na optiki in motoroli delalo brez problema, tukaj na vdsl2 sem pa dobil innbox 60 modem za katerega pa nikjer na forumu ne najdem kakšnih informacij, po resnici povedano bi bilo že dovolj če bi se dalo rešit zadevo na podoben način kot je pri siolu tvin na spletni strani, toliko da se bi tistih 1x na mesec ko je potrebno dala gledati televizija v eni izmed sob kjer ni komunikatorja.

-drugo kar me zanima je, kakšna je možnost da bi se uporabljal 1 daljinec, oz ko bi se vklopil komunikator da bi se avtomatsko vlkopila Televizija, ali obstaja kaj takšnega in seveda ko bi se izklopil komunikator pa bi se izklopila tudi televizija.

- kakšne so kav vaše izkušnje pri 20/2 linij na vdsl2, meni namreč brez komunikatorjev in telefona varirira med 1.1M - 1.8M, na telefonu včasih poskoči do 2.2M ampak je variacija zelo velika

Lep pozdrav, Uroš

Uporabniški avatar
Ika13
Navdušenec
Kraj: Kidričevo

Re: Nekaj vprašanj za novega uporabnika

Odgovor Napisal/-a Ika13 » 29. Maj 2014 ob 17:46

Za legalno gledanje TV na računalniku lahko uporabiš to: https://tv2go.t-2.net/ ,sicer ni možno spremljati vseh kanalov, katere imaš naročene.

Meni deluje internet 20/10 ob istočasni uporabi dveh TV-jev (oba HD vsebina), seveda je to odvisno od same linije. Na srečo, je moja linija zelo dobra in dovolj blizu centrale, tako da se modem zelo dobro poveže.
Kako upravljati Tv z Motorolinim daljincem pa najdeš tukaj: viewtopic.php?f=3&t=8195&hilit=motorola ... c&start=15

Slika
lp, Ika13

compufreek
Začetnik
Paket: t4 Mega

Re: Nekaj vprašanj za novega uporabnika

Odgovor Napisal/-a compufreek » 29. Maj 2014 ob 18:15

Živijo!
Hvala za hiter in natančen odgovor !
Hja js sem zelo blizu centrale ... cca slabih 200m modem pa postavljen z 60m Ampak imam kljub temu zelo variabilno linijo ... bomo vidli kaj bojo telekomovci rekli ...
Še enkrat hvala !

Odgovori