BuildInPrepareTR in Potrebna vzpostavitev OPT?
Ja, pride pogledat in vpraša kam priključiti nov kabel, ki ga bo treba na novo povleči. Pa ga vprašam, kaj je narobe s tistim, ki je vgrajen v hišo? Odgovori, da nima podatka o priključku. Povem da je bil prej na tem priključku SiOL (imam box od prejšnjega lastnika) in spet pravi, da nima teh podatkov.Malkec napisal/-a:Ogled priključne točke. Telekomov tehnik mora prit na ogled. To zna trajat
Tudi jaz sem januarja letos prišel s Telekoma na T2, vendar nisem najbolj zadovoljen. Imam paket T3 Mega 10/1 M. Lokacija je na vasi (tehnologija BRO). Težave pa imam z "nestabilno linijo", ko je vklopljen tv in uporabljam tudi internet - sem naredil nekaj online testov in ugotovil da prihaja do izgube paketov pri prenosu, zaradi tega se pojavlja vsakih nekaj sekund velik odzivni čas (ping).THJ napisal/-a:Po 15 letih zapuščam Telekom in od danes teden grem na T2 paket T4 Giga. Cenovno me pride tam tam, dobim pa mnogo več. Upam, da mi ne bo kdaj žal. Še kakšen Telekomov pribežnik? Je sprememba očitna? STB boljši kot Telekomov?
a ne bi moralo biti pri 10/1 še boljše?rossi napisal/-a:4/1 proti 10/1 je isto ne?
ne, bolj kot "odpreš" pasovno širino do maximuma, slabše imaš razmerje signl/šum ... povedano po domače....hrovatin16 napisal/-a:a ne bi moralo biti pri 10/1 še boljše?rossi napisal/-a:4/1 proti 10/1 je isto ne?