Svašta!
Na 02 sem kuj dobu vezo.
Svašta!
Model mi je reku, da sem naroču statični IP in da mi je že vklopljen (kar je res), da pa zahtevka za spremembo paketa na 10/10 nima, da pravzaprav dokumenta sploh nima, da ga verjetno še niso poskenirali in da imam definitivno 8/1.
Svašta.
Je pa tut reku, da zdej moje podatke ima ter da bo pogledal kje je prišlo do napake, da ni 10/10. Skratka ni nobena tehnična napaka, ker majo še vedno nalašč nastavljeno na 8/1.
Zdej pa vi meni povejte tole:
1. kakšen genij si, da pri izpolnjevanju naročila rešiš samo eno zadevo izmed dveh?
2. kako lahko tip mene pokliče (ta ki mi je povedal podatke za statiko) in na koncu pogovora reče, da mi 10/10 že laufa, čeprav to ni res?
(vprašanji sta seveda retorični, razumem, da se napake dogajajo - ampak ne meni!)
Svašta.
Če pa malce pomislim je tut tist fante včeraj mel obupno pisavo. Sicer povprečno grda fantovska pisava a bi se vseeno lahko malce potrudil.
Morda pa sem si sam kriv ker sem se navadil na svojo babjo pisavo.
V glavnem, nič ne morem narest, kot da čakam, kdaj si bodo premislili in mi vklopili 10/10.
AAAA
(Se iskreno opravičujem vsem tistim, ki resnično imajo prave težave s priključkom in so poleg tega prisiljeni tukaj brati še moje nebuloze.)