IPTV na računalniku
Re: IPTV na računalniku
Ne bi bilo slabo, ajga.
Mogoče kdo ve IP za POP TV HD?
- atepej
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
- Kraj: Ravne na Koroškem
- Kontakt:
POPTV HD je v shemi
A ni na prvi strani napisal komar, da se ne sme govoriti o programih, ki niso naročeni in se jih gleda na črno? Samo vpraša, ker sploh ne štekam kaj to gledate in kakšne sheme to imate...
Kanal A HD je bil nekaj časa viden.
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan.
Če kdo vidi HD programe od Pro plusa na VLCju ali Multicast TV, naj prosim sporoči IPje.
Ali je mogoče tudi drug IP za I-Concert, ker mi trenutno ne dela in kateri je? Hvala!
Ali je mogoče tudi drug IP za I-Concert, ker mi trenutno ne dela in kateri je? Hvala!
A komu dela EPG na Šport TV 3? Koda je sicer: 1000382
-
- Legenda
- Paket: Oranžni diamant HBO
- Kraj: Ljubljana Bežigrad-Zup. jama: optika T-2
I-Concert HD ne dela že od prvega tedna v decembru 2014 (prek STB škatle). Pogodba je verjetno potekla, kartica pa tudi... nove pa še ni. Če bi bil tehnični problem, bi T-2 to že objavil na spletu, tako pa....Vednik napisal/-a:Če kdo vidi HD programe od Pro plusa na VLCju ali Multicast TV, naj prosim sporoči IPje.
239.12.1.167:5000
239.11.1.123:5000
lp
239.11.1.123:5000
lp
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan.
Ima kdo kak link kjer bi pri nas ali v EU lahko nabavil takšen ali po funkciji primerljiv izdelek?Hvala v naprej - torej stikalo kjer izbiraš/preklopiš fizično z gumbom na linijo A ali B brez napajanja.
http://www.amazon.com/MT-VIKI-Network-S ... B00DRG1SLO
http://www.amazon.com/MT-VIKI-Network-S ... B00DRG1SLO
-
- Faca
- Paket: optika 100/10
- Kraj: Ljubljana
prosim ip za sport tv 3 HD
239.19.2.207:5000Cristiano Ronaldo napisal/-a: prosim ip za sport tv 3 HD
tv2go.t-2.net je vse kar rabite, zakaj je treba nakladat z 10.000 posti??