So že popravili. Vendar je HD še vedno negledljiv zaradi stekanja.g33k napisal/-a:Je še kdo opazil da je program FIght Channel dejansko Fight Sports?
http://www.fightchannel.hr/
http://www.fightsports.tv/EN/
lp
Splošna debata o TV programih
Re: Splošna debata o TV programih
-
- Starešina
- T-2: Še nimam
- Paket: Telesmeh
- Kontakt:
ma nemoj, misliš da veliko veš kaj...T-2_Delavka napisal/-a: Opis pod tvojim imenom, oziroma oznaka, ti kar pristaja...
Telesmeh ima zdaj precejkrat podnapise na Discovery Showcase HD ... je pri T-2 tudi tako...
Če bi se operaterji malo med sabo zmenili, bi imeli podnapise verjetno že vsi HD kanali ... nezmožnost sodelovanja nam je očitno prirojena...
Sony 65XE9005 z EON box, HTPC 4k HDR
Kodi 20 Nexus, Plex+a4k+umbrella
- atepej
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
- Kraj: Ravne na Koroškem
- Kontakt:
Kaj zdej jokaš, ti je pač povedala resnico v obraz
Travel Channel HD recimo nima slovenskih podnapisov, pri TS so le na voljo.
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan.
-
- Starešina
- T-2: Še nimam
- Paket: Telesmeh
- Kontakt:
pri Telesmehu so vedno bili...in so še...
@atepej a zdej boš pa še z njo držal kaj
@atepej a zdej boš pa še z njo držal kaj
Sony 65XE9005 z EON box, HTPC 4k HDR
-
- Legenda
- Paket: Oranžni diamant HBO
- Kraj: Ljubljana Bežigrad-Zup. jama: optika T-2
Če naročim dodatno paket HD moram zanj plačat 8,99 €, čeprav imam v XL HD že večino HD programov iz dodatnega HD paketa (History Channel HD, National Geographic HD, National Geographic Wild HD, Travel Channel HD, Eurosport HD, Šport TV 1 HD, Šport TV 2 HD, Trace Sports HD, Fashion TV HD).
V bistvu za dva boljša programa Animal Planet HD in Discovery HD dodatno 8,99 € (I-Concerts HD je itak "zginil", Luxe.TV HD in My Zen HD pa nista tako pomembna). Ali se temu reče nateg?? Pri Telemachu dobiš popust pri dodatnem HD paketu, če imaš že v razširjenem paketu precej HD kanalov.
V bistvu za dva boljša programa Animal Planet HD in Discovery HD dodatno 8,99 € (I-Concerts HD je itak "zginil", Luxe.TV HD in My Zen HD pa nista tako pomembna). Ali se temu reče nateg?? Pri Telemachu dobiš popust pri dodatnem HD paketu, če imaš že v razširjenem paketu precej HD kanalov.
-
- Navdušenec
- Paket: Oranžni diamant HBO FTTH BRO
- Kraj: Litija
Nateg je ponavadi takrat ko te nategnejo. V tvojem primeru, pa se jasno zavedaš cene in ponudbe. Na tebi pa je ali boš sprejel to ponudbo ali ne. Ali boš naročil HD shemo ali ne? Ali boš zato zamenjal operaterja ali ne?
It's all up to you. In ne, to ni nateg!
It's all up to you. In ne, to ni nateg!
V čem je fora, da so na foxu podnapisi v hrvaščini? Vsaj pri Homelandu je tako. Kr neki.
-
- Znanec
- Paket: Oranžni Diamant HBO
Enkrat na mesec pošljem vprašanje, kdaj lahko pričakujemo kakšen nov program in odgovor je še vedno isti. Deveti mesec zapored
veseli smo, da se zanimate za naše storitve. Vaše povpraševanje smo posredovali v programski oddelek, žal pa trenutno nimamo novih informacij glede vključitve teh programov v naše sheme. V primeru vključitve novih programov vas bomo o tem seveda obvestili preko naše spletne strani ali FB profila. Želimo vam lep dan še naprej.
veseli smo, da se zanimate za naše storitve. Vaše povpraševanje smo posredovali v programski oddelek, žal pa trenutno nimamo novih informacij glede vključitve teh programov v naše sheme. V primeru vključitve novih programov vas bomo o tem seveda obvestili preko naše spletne strani ali FB profila. Želimo vam lep dan še naprej.
- nemo
- Starešina
- Paket: t4 tera na optiki
Ja, a pričakuješ, da bodo vsak mesec kaj novega spesnili? Ko bodo novi programi bomo že vsi izvedeli, ne vem zakaj izgubljaš čas s tem dopisovanjem.
Plačaš 100, dobiš 90.
-
- Nadebudnež
Iz sheme je spet zmanjkal en program...
-
- Navdušenec
- Paket: Oranžni diamant HBO FTTH BRO
- Kraj: Litija
BigBrother?
-
- Znanec
- Paket: Oranžni Diamant HBO
nemo napisal/-a:Ja, a pričakuješ, da bodo vsak mesec kaj novega spesnili? Ko bodo novi programi bomo že vsi izvedeli, ne vem zakaj izgubljaš čas s tem dopisovanjem.
Vprašam pa ja lahko
-
- Nadebudnež
Ne, Bigbrother je v shemi...rossi napisal/-a:BigBrother?
edit: Nek makedonski baje MRT TV...
-
- Legenda
- Paket: Oranžni diamant HBO
- Kraj: Ljubljana Bežigrad-Zup. jama: optika T-2
Končno nov kanal v shemi T-2 The Medical Channel . Po kvaliteti slike so še divx boljši. No vsebina je važna ...
https://www.facebook.com/TheMedicalChannelSlovenija
https://www.facebook.com/TheMedicalChannelSlovenija
Zadnjič spremenil d_g, dne 4. Apr 2015 ob 13:57, skupaj popravljeno 2 krat.