[Imam] 10/2 mbit + IPTV
[Imam] 10/2 mbit + IPTV
Vceraj mi je na VDSL modemu zacela utripati lucka Link, modem ne dobi povezave (probal sem ga veckrat resetirat).
Ko sem vprasal na helpdesku koliko casa rabijo, da mi pridejo zadevo pogledat in postimat so mi rekli da od 7-14 dni. Je to normalno? Glede na to da sem sedaj popolnoma odklopljen od interneta(ter TV).
Mislim da to kaze veliko neresnost T-2, ne mores stranke pustiti kar pol meseca brez interneta.
Vase izkusnje?
Ko sem vprasal na helpdesku koliko casa rabijo, da mi pridejo zadevo pogledat in postimat so mi rekli da od 7-14 dni. Je to normalno? Glede na to da sem sedaj popolnoma odklopljen od interneta(ter TV).
Mislim da to kaze veliko neresnost T-2, ne mores stranke pustiti kar pol meseca brez interneta.
Vase izkusnje?
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
-
- Starešina
Koliko je dolg kabel iz telefonskega štekerja v zidu do splitterja in koliko je dolg od splittejra do modema. Vsak od teh krakov naj bo čimkrajši (recimo skupno 1 meter). Kabel do telefona ni problematičen. Preveri tudi štekarje in VSE konektorje, morebiti se je kje kej iztaknilo, razmajalo ali razpadlo. So že bili taki primeri!
Če še vedno ne dela, mi napiši "številko priključka" na Zasebno sporočilo. Bom probal pomagati, da se morebiti pohitri.
Če še vedno ne dela, mi napiši "številko priključka" na Zasebno sporočilo. Bom probal pomagati, da se morebiti pohitri.
Optika 100/10
-
- Starešina