Imam T-2paket T4 Tera,na katerem imam priklopljeno 5 tv aparatov ter en hišni racunalnik.
Pred enim tednom sem kupil novi računalnik in ko ga priklopim z povezovalnim kablom na switch in ga uklopim deluje vse normalno,torej gledamo lahko hkrati 5 tv sprejemnikov in surfamo z računalikom in hkrati se z tremi dlančniki povezanimi v hi-fi sistem in vse deluje brez problema.Ko pa ugasnem hišni (namizni) računalnik,potem pa zablokirajo (zamrznejo) slike na vseh 5tv aparatih in tudi wi-fi omrežja ni več dokler naprimer ne prižgem nazaj računalnik ali pa izklopim iz računalnika ip kabel,potem pa vse deluje normalno.Mislim da je vzrok v novem računalniku,klical sem T2 pomoč,pa so rekli da če imam thorense instalirane pa sem rekel da ja,da imam Bit thorens,pa da ga naj izbrišem in ko sem to naredil ni bilo nič bolje.Prosim za pomoč če bi le kdo vedel kaj se dogaja in zakaj.Še enkrat povdarjam da vse skupaj za mrzne ko ugasnem računalnik,če pa dela potem je vse normalno,ja pa še to ,če priklopim starega pentiuma II nazaj dela vse brez problema ali pa od obeh sinov notebooke tudi dela brez problema samo z tem mojim novim računalnikom so problemi a le ko ga ugasneš zamrzne vse.Interesantno je da tudi vse zamrzne,če računalnik pustim užgan in pade v sleep sistem.
Imam optično povezavo.
Podatki računalnika so naslednji in sam sem ga dal sestavit po naročilu, če bo kaj pomagalo;
Osnovna plošča Gigabyte GA-F2A78M-DS2
AMD Procesor Fusion A8 6600K
Antec napajalnik VP 500w
Crucial pomnilnik CT51264BA160B
WD trdi disk 1TB
Že vnaprej se za vsakršno pomoč in informacijo lepo zahvaljujem.