IPTV na računalniku
Re: IPTV na računalniku
zivjo
kako bi lahko gledal iptv (siol)v kodiju? Omogocim pvr in dodam playlisto. Pokaze mi jih, ko pa kliknem na katerega od njih pa melje in nic ne pokaze. Je kaksna bolj enostavna resitev? Multicast tv me ne zanima v tem primeru, rabim za kodi.
Lp, Goran!
edit: resil tezavo, ne vem zakaj nisem ze v prvo omogocil kodi v firewallu
kako bi lahko gledal iptv (siol)v kodiju? Omogocim pvr in dodam playlisto. Pokaze mi jih, ko pa kliknem na katerega od njih pa melje in nic ne pokaze. Je kaksna bolj enostavna resitev? Multicast tv me ne zanima v tem primeru, rabim za kodi.
Lp, Goran!
edit: resil tezavo, ne vem zakaj nisem ze v prvo omogocil kodi v firewallu
webmaher napisal/-a:imaš morda na istem portu še kaj zalaufano....
nope
@Goran
Si si omogočil IPTV SIMPLE CLIENT ali katerega drugega?
Je že kdo probal Stalker Client (IPTV PVR addon)?
Si si omogočil IPTV SIMPLE CLIENT ali katerega drugega?
Je že kdo probal Stalker Client (IPTV PVR addon)?
ja sej sem napisal, da mi dela, sem moral samo omogocit kodi v firewallu
ne vem pa zakaj nimam moznosti pauziranja kanalov in snemanja? Kaj moram se naresti v kodiju, da bo to delalo?
ne vem pa zakaj nimam moznosti pauziranja kanalov in snemanja? Kaj moram se naresti v kodiju, da bo to delalo?
Uporabiti nek bolj kompleksen PVR addon v kombinaciji z backendom... in ne simple iptv addona (ki sploh ne uporablja backenda). Kodi (XBMC) se drži principa, da mora vso PVR logiko (snemanje, pavziranje, epg, ...) implementirati backend.
in kaksen je najhitrejsi nacin za telebane?
ker ce izberem drugi pvr potem ne vem, kako konfigurirat, da mi predvaja siol playlisto
ker ce izberem drugi pvr potem ne vem, kako konfigurirat, da mi predvaja siol playlisto
Žal ne poznam kakšne hitre rešitve za telebane... se bo treba malo poglobiti in stvar pravilno nastaviti.
http://kodi.wiki/view/PVR_backend
http://kodi.wiki/view/PVR_backend
ma ne gre to men, sem delal po navodilih in se vedno ne rata
edino kar rabim je pauza, da pauziram kanal, ce grem naprimer na wc
multicasttv ma vse to, sam je pa kodi bolj primeren za daljinec in tv
edino kar rabim je pauza, da pauziram kanal, ce grem naprimer na wc
multicasttv ma vse to, sam je pa kodi bolj primeren za daljinec in tv
Zdravo! Super forum, marsikaj pomaga da ni treba za vsako bedarijo gnjavit Helpdeska.
Mam pa eno vprašanje: Kako gledat IPTV prek laptopa v formatu 16:9? tv2go ponuja samo 4:3 ob katerem se mi pa želodec obrača. Kateri program uporabit in če se to sploh da na laptopu (nekaj sem bral o večih mrežnih karticah. Pred davnimi leti sem gledal t2jev "tv" prek VLCja, tud zdaj vidim da obstaja neka playlista, pa me vseeno zanima če je to najboljši (in najbolj enostaven) način gledanja tv v 16:9 z možnostjo snemanja..
Hvala za odgovor
Mam pa eno vprašanje: Kako gledat IPTV prek laptopa v formatu 16:9? tv2go ponuja samo 4:3 ob katerem se mi pa želodec obrača. Kateri program uporabit in če se to sploh da na laptopu (nekaj sem bral o večih mrežnih karticah. Pred davnimi leti sem gledal t2jev "tv" prek VLCja, tud zdaj vidim da obstaja neka playlista, pa me vseeno zanima če je to najboljši (in najbolj enostaven) način gledanja tv v 16:9 z možnostjo snemanja..
Hvala za odgovor
-
- Legenda
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)
tole temo iščeš:
viewtopic.php?f=3&t=8438
viewtopic.php?f=3&t=8438
Hvala za tak hiter odgovor appreciate it
Sicer si pa na tv2go v flashu izklopi HW acceleration in ti bo delalo v 16:9.
-
- Navdušenec
- T-2: Že imam
- Paket: 10/10 optika
- Kraj: Ljubljana - Dravlje
Zanima me katera je najnovejša Play lista za ip tv na vlcju?
Me zanima, do pred nekaj časa sem lahko gledal Nemški Tele5 udp://@239.1.1.140:5000, a se je kaj spremenilo pri URLju. So kakšne možnosti za gledanje ?