Splošna debata o TV programih

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
oblaktom
Uporabnik
T-2: Že imam
Paket: oranžni diamant

Re: Splošna debata o TV programih

Odgovor Napisal/-a oblaktom » 2. Jun 2015 ob 13:30

matjaz1-

Sanja svina o koruzi a koruze nema....

matjaz1
Legenda
Paket: HBO oranžni optimum
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a matjaz1 » 2. Jun 2015 ob 13:32

Jaz tako ali tako upam, da jih prevzame telemach, potem bo pa tudi tisto, kar nimamo.

mikrohard
Starešina
T-2: Še nimam

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 2. Jun 2015 ob 14:18

In ne bo tistega, kar sedaj imate... ni vse zlato, kar se sveti.

Uporabniški avatar
jst1
Nergač
Paket: T3 TERA

Odgovor Napisal/-a jst1 » 2. Jun 2015 ob 16:26

Česa ne bi bilo?

matjaz1
Legenda

Odgovor Napisal/-a matjaz1 » 2. Jun 2015 ob 17:19

Dejstvo je, da je žalostno, da ta dva programa sk, ki ju imamo, sta popolnoma negledljiva na vsaki malo boljši tv. T-2 ne pa niti toliko ne potrudi, da bi omenjena programa dobil direktno od od SK, ne pa preko total tv ali karkoli že je. Za neko resno firmo je to sramotno. Vsaj ta dva, da bi bila na nivoju ali pa da bi bila v HD, recimo, da smo popove dobil v HD zaostajamo 2 leti, pri sk pa že skoraj 3 leta. In kaj bi izgubili, če bi jih prevzel telemach? Razlago bi prosil?

mikrohard
Starešina

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 2. Jun 2015 ob 17:27

jst1 napisal/-a:Česa ne bi bilo?
Timeshifta na toliko kanalih recimo... malo si poglejte, pomanjkljivosti drugih operaterjev. Sosedova trava je vedno bolj zelena ane...

matjaz1
Legenda

Odgovor Napisal/-a matjaz1 » 2. Jun 2015 ob 18:37

Ja, pa prednosti je potrebno tudi pogledati. Ob združitvi bi pa tako ali tako upali na najboljše od obeh:)

rossi
Navdušenec
Paket: Oranžni diamant HBO FTTH BRO
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a rossi » 2. Jun 2015 ob 18:47

A sem prebral besedo upanje? Resda umre zadnje ampak v kapitalizmu je bolj malo upanja.

Uporabniški avatar
jst1
Nergač

Odgovor Napisal/-a jst1 » 2. Jun 2015 ob 20:23

mikrohard napisal/-a:
jst1 napisal/-a:Česa ne bi bilo?
Timeshifta na toliko kanalih recimo... malo si poglejte, pomanjkljivosti drugih operaterjev. Sosedova trava je vedno bolj zelena ane...
Timeshift lahko dodajo čez noč, če bi le uporabniki to željo začeli močno izkazovati. Sk3 in to v HD pa ne bo četudi izražamo željo oz.se na trepalnice postavimo.

mikrohard
Starešina

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 2. Jun 2015 ob 20:42

Se vidi, da si strokovnjak na področju... ko boš imel čas, mi še razloži od kod čez noč dobiti vsebine za tri dni nazaj... je verjetno lažje dobiti SK3 v HD.

Sicer pa ni to poanta... hočem povedati, da prevzem s strani drugega operaterja, ki že ponuja iste/podobne storitve (v tem primeru Telemacha), definitivno ne bi prinesel samo dobre stvari, temveč bi tudi kaj "odnesel".

Uporabniški avatar
jst1
Nergač

Odgovor Napisal/-a jst1 » 2. Jun 2015 ob 21:16

Veš kaj sem hotel napisat. Ampak ne, moraš me nazivat s strokovnjakom.... Pač prej bo Telemach imel timeshift na kanalih kjer ga sedaj nima kot pa t2 sk3 v HD.

Me pa zanima kateri so ti programi pri Telemachu, ki nimajo TS? Ker če je to recimo tv Komenda mi je vseeno. Priznam pa, da ne vem na katerih ga nima.

mikrohard
Starešina

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 2. Jun 2015 ob 23:46

http://www.telemach.si/sl/zasebni-uporabniki/televizija

Časovne funkcije
PLANET TV, TV3 MEDIAS, SK 1, SK 2, SK 3, FOX LIFE, FOX CRIME, DISCOVERY CHANNEL, UNIVERSAL CHANNEL, E! ENTERTAINMENT, AXN, NATIONAL GEOGRAPHIC, HISTORY CHANNEL, TV 1000, FOX MOVIES, OBN, EUROSPORT, CINESTAR, COMEDY CENTRAL, MINIMAX, OTO, BRIO, KINO, POP TV, A KANAL, SLOVENIJA 1 IN 2,

Če se nisem zmotil pri štetju, imajo na vsega 27 kanalih časovni zamik... če temu sploh lahko tako rečemo :) Tako da jaz ne bi bil tako prepričan o tvojo izjavo glede SK3 HD.

d_g
Legenda
Paket: Oranžni diamant HBO
Kraj: Ljubljana Bežigrad-Zup. jama: optika T-2

Odgovor Napisal/-a d_g » 3. Jun 2015 ob 00:43

Če imaš pri Telemachu le njihovo dekodirno conax kartico z modulom, seveda ni nobenih časovnih funkcij. Čisto dolgočasno on line gledanje programov. Daleč za T-2...

Kar se pa Sportklubov v HD tiče, ko bi vedeli koliko je Telekom (pre)plačal za te kanale, bi se globoko zamislili...

Pa tudi Telekomov ogled nazaj je bolj bogi: Nat Geo Wild HD, FOX Movies HD, POP Kino HD, POP BRIO HD, POP Oto HD, Nickelodeon in niti eden od Sportklubov itd itd ... sploh nimajo časovnega zamika (ogleda nazaj kot pravijo). Največja neumnost pa je, da ko se po epg konča oddaja, se konča tudi ogled nazaj in se ne nadaljuje v naslednjo oddajo kot pri t-2. In če spored ni točen... pof in je konec ogleda nazaj sredi filma.
http://www.telekom.si/zasebni-uporabnik ... v/programi
Al bi spet godrnjali?

Uporabniški avatar
jst1
Nergač

Odgovor Napisal/-a jst1 » 3. Jun 2015 ob 07:27

Jaz bi godrnjal potem ko bi enkrat bil uporabnik Telemacha ali Siola. Do tedaj mi dol visi in bi oz.bom godrnjal čez t2,ker ne ravno ažurno posodabljajo tv sheme.

Se pa govori o Telemachu, da imajo dnarja kolikor si ga pozelijo in zato mislim, da če bi pritisnili na jih, da bi TS lahko hitro uredili. Dokler je pa uporabnikom fajn je Telemachu tudi fajn. Drugače je pa pri t2. Tudi če bi uporabniki močno pritisnili nanje in celo začeli odhajat od t2, skjev ne bi mogli zrihtat, ker ni financ. Vsaj tako pravijo.

Uporabniški avatar
nemo
Starešina
Paket: t4 tera na optiki

Odgovor Napisal/-a nemo » 3. Jun 2015 ob 08:28

Pa misliš, da je uporabnikom pri Telemachu tako zelo vseeno za ts, da nič ne jamrajo in Telemach samo zato ne doda ts na več kanalih?

Predvsem pa mi je všeč ta naivna predstava, da ima Telemach vse polno denarja, ki ga je pripravljen zapravljat, tako ko si uporabniki to želijo. Uporabniki bi 4k: ni problema! Uporabniki bi vse v HD: ni problema! Uporabniki bi ts na vseh kanalih: ni problema! Kot da Telemach ne bi bil podjetje, ki želi služiti, tako kot t2, ts in amis in vsi drugi. Zdaj so mogoče res veliko investirali, pri kakšni stvari šli pod ceno, da bi pridobili uporabnike, ampak vse to bo na koncu moral nekdo plačati in lastniki Telemacha si gotovo želijo, da to ne bi bili oni.

Eden boljši načinov, da si to zagotovijo, pa je prevzem konkurence. Kupijo t2 in imajo potem kot resno konkurenco samo še ts. Potem imaš hitro lahko duopol, ko se na tiho zmenijo za cene in jih oboji lepo postopno dvignejo. Potem oboji lepo služijo, ker uporabniki v bistvu nimajo več izbire, uporabniki pa namesto x € na mesec plačujejo x+20 € na mesec.

Tako da si jaz nič ne želim, da bi Telemach kupil t2, tudi če mi vse pri t2 ni všeč (gl. podpis ;)) Če kaj, si želim močnega lastnika t2, ki bi spet zagnal investicije in s tem okrepil konkurenco.
Plačaš 100, dobiš 90.

Odgovori