Nedelovanje in motnje določenega programa
-
- Faca
- T-2: Že imam
- Paket: Brezčasni VDSL T3 + telefon
- Kraj: Celje
Re: Nedelovanje in motnje določenega programa
Bravo res je nikjer drugje kot HTV2!!!! Potem se pa vprašaš kako to gre. Saj smo tako ali tako navajeni da nas malce .......
-
- Starešina
- T-2: Še nimam
- Paket: Telesmeh
- Kontakt:
od T-2 zahtevat naj pokažejo dopis od XY postaje z Marsa, ki je imela zakupljene pravice za Slovenijo
Sony 65XE9005 z EON box, HTPC 4k HDR
Kodi 20 Nexus, Plex+a4k+umbrella
Ponavadi je njihova razlaga da od Sazasa dobijo zahtevo ki jo morajo upoštevat. Vprašanje koliko to res drži, ker če bi Sazas pošiljal okrog zahteve po zatemnitvah sem prepričan da bi kar vsi redno zatemnjevali in ne kakor komu zapaše. So že bili primeri v preteklosti, ko noben v sloveniji ni zakupil pravic za prenos ampak je bil HRT vseeno zatemnjen, ker imajo oni kao samo pravice za predvajanje na hrvaškem.
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan.
Res ne vem od kod ljudem ideja, da T-2 na lastno roko zatemni določene programe. To vedno storijo samo na podlagi zahteve neke tretje osebe, ki ima avtoriteto/pravico to zahtevat. Če pa ta tretja oseba zahteve ni poslala vsem operaterjem, ali pa se drugi operaterji teh zahtev ne držijo tako striktno kot T-2, pa tudi ni v njihovi domeni. V skrajnem primeru bi lahko T-2 zaradi nespoštovanja teh zahtev obstal brez TV kanalov, ki jih ta tretja oseba dobavlja, ali zastopa. Pa bi vas rad videl, kako bi bili veseli, če bi izgubili še zadnja dva Sportkluba, ali kak drug športni kanal.
-
- Starešina
- Paket: Telesmeh
- Kontakt:
pišeš neumnosti... vsi so že kršili in vsi kršijo ... od kje pravice za filme in serije recimo, ki se predvajajo recimo na HTV 1 in 2.. pa jugo paket isto... zanimivo vsi so mahnjeni v glavnem na športne prenose, kjer ne moreš gledat niti tekme v neki nepomembni ABA ligi ... če kdo zna pisat in se mu da naj napiše eno zajebantsko pismo vsem od in ne odgovornim organom pa še lastnikom vseh pravic za predvajanje... lahko bi začel v stilu, da sosed gleda eno zanimivo serijo na HTV 2 recimo Most 2 (Bridge 2) in se hvali kako je dobra. Predvaja se že druga sezona in meni gre to strašno na živce, ker sem bral recenzije in bi rad gledal ampak ker ne zastopim ne angleško in so mi hrvatski podnapisi španska vas se lahko zgodi, da se mi bo zmešalo... Sprašujem se od kje operaterju pravica predvajanja, če pa so Hrvati plačali pravice samo za ozemlje Lepe Naše saj niso neumni, da bi plačevali še za Slovence
P.S. še sreča, da v današnjih časih obstajajo resnični Robin Hoodi
P.S. še sreča, da v današnjih časih obstajajo resnični Robin Hoodi
Sony 65XE9005 z EON box, HTPC 4k HDR
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
to ni tema o zatemnitvi.....
In kaj od tega, kar sem jaz napisal je "neumnost" oz. je v nasprotju s tistim, kar si ti napisal? To kar sem jaz napisal in to kar si ti napisal, sta dve popolnoma neodvisni zadevi, ki lahko brez težav sobivata. Tudi če je neumnost zatemnjevati in bi se po pravilih moralo zatemniti vse, se to ne počne, ker tega nihče ne zahteva... če pa pride zahteva, se jo pač upošteva. In čisto tako BTW... se včasih zgodi, da so tudi filmi zatemnjeni.webmaher napisal/-a:pišeš neumnosti...
Pač... zadeva gre nekako tako...
- prišla je zahteva za zatemnitev... ok dajmo jo upoštevat...
- ni bilo zahteve za zatemnitev... ok dajmo zadevo predvajat...
- pride zahteva za zatemnitev in se je ne upošteva... pade najmanj opozorilo, včasih sankcije... večkrat se ponovi, hujše so sankcije
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
Prosim,
če se držite pravil tega prispevka,
tukaj se zapisujejo samo težave s Nedelovanje in motnje določenega programa,
zatemnjevanje je v drugem prispevku.
če se držite pravil tega prispevka,
tukaj se zapisujejo samo težave s Nedelovanje in motnje določenega programa,
zatemnjevanje je v drugem prispevku.
- RobertM
- Moderator
- Paket: Oranžni optimum BRO FTTH
- Kraj: Okolica Tolmina
Danes smo iz sheme izločili program TV H2O, saj je ponudnik prenehal oddajati program po lastni volji in razlog ni bil stečaj.
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
dela, samo oddajajo testni signal
French Lover že en mesec ne dela! Bo račun kaj manjši? Dvomim.
Bo pa tudi kmalu december, ko bo ENO LETO, ko T2 ni sposoben urediti enih usranih podnapisov!!!
Čestitam, bravo, tako kot mora biti, bla bla....
Bo pa tudi kmalu december, ko bo ENO LETO, ko T2 ni sposoben urediti enih usranih podnapisov!!!
Čestitam, bravo, tako kot mora biti, bla bla....
- OmegaBlue
- Navdušenec
- Paket: A1 Konkurenca ;)
Podnapisi.. na french lover.. as resn?
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Saj obstajajo so eni in edin. Uhhh ahhh zabi mi ga do konca uhhhh kako mi je prišlo
Vidim, da sta oba polpismena ali pa se samo delata norca, kot T2 iz svojih uporabnikov. lp