Splošna debata o TV programih
- RobertM
- Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni optimum BRO FTTH
- Kraj: Okolica Tolmina
Re: Splošna debata o TV programih
Saj to bo prislo prav samo za take in za tiste na kabelski ( brez stb) 

-
- Starešina
- T-2: Še nimam
- Paket: Telesmeh
- Kontakt:
hvala ker si me zastonj pomladu, bom pršparal pri botoksu in lepotnihkibtu napisal/-a:Ti mulc (@webmaher), te bo dal stric čez koleno!
He he he he! Šala!
"+1" je stara zadeva, to je res. Samo pri naših operaterjih še nisem tega opazil.
Po mojih izkušnjah govorim, da mi je zadeva praktična. Še vedno na tak način gledam ITV prek iVue. Ima povsem drugačen psihološki učinek kot "pogled nazaj". Za koliko dvigne gledanost pa bomo videli čez čas, ko bo konkurenca ali ukinila ali pa dodala še kakšen "+1" kanal.

+1 bi bila pametna zadeva samo pri prenosih v živo, kjer bi potem na stavnici vplačal pravilen rezultat

Pa morda bi to lahko vžgalo pri telenovelah +1

Sony 65XE9005 z EON box, HTPC 4k HDR
Kodi 20 Nexus, Plex+a4k+umbrella
je v planu kaj brezplačnega v bližnji prihodnosti ali naj preklopimo na NetFlix? Še A kanal in Pop TV so v HD doplačilo
Edini HD programi so SLO 1-3 za katere nas tako ali tako oberejo že po drugi poti.

- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
a netflix je pa brezplačen?
Sicer ne vem niti kaj bi ti imel brezplačno...
res HD kanali so doplačljici s shemo XL HD, pa imaš/imam vse potem.
Sicer ne vem niti kaj bi ti imel brezplačno...
res HD kanali so doplačljici s shemo XL HD, pa imaš/imam vse potem.
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Netflix je tolk zatežen, da sem ga hotel testirat za 1 mesec FREE zahteva št. moje VISA kartice. Poznam te fore iz Xbox-a ko imaš 10000 problemov, da potem to prekličeš, ker ti avtomatsko plačuje članarino.
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Kontakt:
V kolikor bi bil netflix tak kot je v US nimam pripomb... ampak nekaj na pol zato da dobijo € da bodo lahko potem v US top of the karkoli in bodo ostali dobili vse z zamudo me ne mika.
Dva klika v nastavitvah računa da prekineš naročnino. 

Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. 

-
- Legenda
- Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)
2* klikneš HOLO pa imaš USA vsebino...
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Kontakt:
Da da, narediš tako kot da si v US.
za 10€ na mesec sem si jaz rajsi umislu furk premium pa gledam ves material v blue ray s podnapisi brez zamika.....netflix pa ne punja ves material....tako da ni dosti za premisljevat.....kitl napisal/-a:Netflix je tolk zatežen, da sem ga hotel testirat za 1 mesec FREE zahteva št. moje VISA kartice. Poznam te fore iz Xbox-a ko imaš 10000 problemov, da potem to prekličeš, ker ti avtomatsko plačuje članarino.
Me res zanima kaj je mislil s tem "v blue ray s podnapisi", verjetno kakšen 720p. 

Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. 

-
- Starešina
- Kontakt:
zaenkrat furk lahko počaka... @Bayern1 je mal zamešal pojme...serije verjetno kaj preveč na snemajo na blue ray nosilce, če je mislil 1080i je pa čist možno... a kdo ve v kakem načinu oddajajo ameriške tv postaje.... so morda tudi v 1080P 60f/s in bitna preko 20Mb/s...
Serije res niso vse v 1080, samo novejse proizvodnje....2014,2015....filmi pa so skoraj vsi v 1080....in to pravi 1080 in ne te oskubene verzije....webmaher napisal/-a:zaenkrat furk lahko počaka... @Bayern1 je mal zamešal pojme...serije verjetno kaj preveč na snemajo na blue ray nosilce, če je mislil 1080i je pa čist možno... a kdo ve v kakem načinu oddajajo ameriške tv postaje.... so morda tudi v 1080P 60f/s in bitna preko 20Mb/s...
-
- Starešina
- Kontakt:
filme brez problema v max kvaliteti dobiš tudi na Pulsarju... morda je treba včasih počakat kak mesec dlje ampak ni panike...
iStreams za serije pa zaenkrat dela odlično... pogledal sem že kakih 30 epizod in vse dobil vsaj v 720 in nič ni štekalo pa še podnapisi delali iz prve v tisočinko natančno
iStreams za serije pa zaenkrat dela odlično... pogledal sem že kakih 30 epizod in vse dobil vsaj v 720 in nič ni štekalo pa še podnapisi delali iz prve v tisočinko natančno