KODI (XBMC)-Debata
- kitl
- Administrator
- T-2: Že imam
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Re: KODI (XBMC)-Debata
To je posodobljena stara verzija. Original je bil 8 GB je pa model star 2 leti. Samo verjameš ali ne še vedno poganja tudi vse igre.
IPTV STALKER
... še vedno deluje, ampak samo znotraj iVue2.
Torej kaj narediti?
1. Namestiti IPTV STALKER, kot piše v navodilih in vnesti mac naslov 00:1A:78:12:35:77 (deluje na dan 10.2.2016).
2. Prevoziti ga z IPTV STALKER-EXO, kot tudi piše v navodilih.
3. Naložiti programski dodatek iVUE2 kot piše v navodilih in vanj vnestu kodo ivuetemp (x3).
V samem Stalkerju kanalov ni moč gledati (vsaj pri meni ne). Jih pa odpira iVue2 in to zelo hitro.
... še vedno deluje, ampak samo znotraj iVue2.
Torej kaj narediti?
1. Namestiti IPTV STALKER, kot piše v navodilih in vnesti mac naslov 00:1A:78:12:35:77 (deluje na dan 10.2.2016).
2. Prevoziti ga z IPTV STALKER-EXO, kot tudi piše v navodilih.
3. Naložiti programski dodatek iVUE2 kot piše v navodilih in vanj vnestu kodo ivuetemp (x3).
V samem Stalkerju kanalov ni moč gledati (vsaj pri meni ne). Jih pa odpira iVue2 in to zelo hitro.
Danes sem zasledil vprašanje glede gledanosti dodatkov na Kodiju.
Predlagam, da mi vsi uporabniki Kodija na ZS pošljete seznam svojih top video in programskih dodatkov. Čez en teden bom potem objavil lestvico dodatkov glede na trenutno priljubljenost.
Predlagam, da mi vsi uporabniki Kodija na ZS pošljete seznam svojih top video in programskih dodatkov. Čez en teden bom potem objavil lestvico dodatkov glede na trenutno priljubljenost.
Zanima me, kam naj naslovim mojo težavo. Na Orange Pi sem instaliral Openelec. Včeraj sem na njega nastavil še nastavitve za ir daljinca . Nato sem instaliral še IPTV klienta . TV je začela delovati,tako kot mora. Mislim, da deluje boljše , kot na marsikaterem TV Boxu cenovnega razreda 100+ €. Nato sem instaliral še nekaj dodatkov . Med drugim iptv stalkerja,Ivue2,Istream.... Danes ponovno odprem TV. Vidim,da ne dela EPG. Cel dodatek ponovno naložim ,vendar brez uspeha. Iz samega logfilesa razberem,da EPG ne dela, ne vem pa zakaj ne dela. Na forumu za Openelec pravijo ,da to ni vprašanje za njih. Na Kodi forumu ne odgovarjajo za piratske dodatke (kar je na Kodiju zanimivega ,pa je po mojem mišljenju to v večini (na njihovi black listi so praktično vsi dodatki , ki imajo na tem forumu vodiče . Moje mišljenje je, da potem praktično vse zahteve regularnih uporabnikov zadovoljuje Windows Media Player. Zakaj potem sploh Kodi?
S pomočjo googla sem rešil zadevo. Mogoče bo še komu koristila:
rm ~/.kodi/userdata/Database/TV29.db .......brisanje baze podatkov iz Kodija
ERROR: SQL: [TV29.db]
po restartu spet lepo deluje.
rm ~/.kodi/userdata/Database/TV29.db .......brisanje baze podatkov iz Kodija
ERROR: SQL: [TV29.db]
po restartu spet lepo deluje.
Jaz pa sem v teh dneh spet opazil ob gledanju Blacklist serije, da podnapisi zaostajajo pri vsakem delu skoraj. 3.sezona jih ima pa samo do 10.dela. Potem jih ni več.
Potem sem želel pogledat 4.sezono Chicago fire serije pa podnapisov sploh ni oz. Mi ponudi za prvi del v 4.sezoni podnapise za 2.del. Za drugi del jih pa sploh ne najde.
Zakaj pišem? Morda imam kaj narobe nastavljeno ali se je Kodiju malo zmešalo? Bi kdo pogledal pri sebi, če je kaj drugače?
Potem sem želel pogledat 4.sezono Chicago fire serije pa podnapisov sploh ni oz. Mi ponudi za prvi del v 4.sezoni podnapise za 2.del. Za drugi del jih pa sploh ne najde.
Zakaj pišem? Morda imam kaj narobe nastavljeno ali se je Kodiju malo zmešalo? Bi kdo pogledal pri sebi, če je kaj drugače?
blacklist sezona 3, trenutno 14 delov zunaj, podnapisi hrvaski najdeni na vseh 14-ih delih....slovenskih pa nisem zasledil na zadnjih stirih.....
chicago fire sezona 4, podnapisi najdeni slovenski in hrvaski na vseh 14-ih delih........
chicago fire sezona 4, podnapisi najdeni slovenski in hrvaski na vseh 14-ih delih........
Hvala ti. Bom jaz se enkrat pogledal ampak kot kaže je pri meni nekaj narobe s podnapisi. Al pa je včeraj kaj nagajalo.
Nisem našel ne hrvaških in ne slovenskih. Govorim za Chicago fire.
No tudi na Blacklist nisem niti najdu hrvaških. Slovenske pa za prvih 10 kot ti. Tnx
Nisem našel ne hrvaških in ne slovenskih. Govorim za Chicago fire.
No tudi na Blacklist nisem niti najdu hrvaških. Slovenske pa za prvih 10 kot ti. Tnx
GENESIS 2 je zunaj. Imenuje se EXODUS. Navodila sem že prilepil gor.
je to od lambde ali neka predelava starega genesisa....
edit: sem sedaj cital....skoda ker nima opcije za furk....mogoce ga se doda...upam....
edit: sem sedaj cital....skoda ker nima opcije za furk....mogoce ga se doda...upam....
Sem ravno prek Exodusa pogledal zadnji del serije The big bang theory ... v HD in super tekoče. Mi je bilo kar čudno, da nič ne zatika.
Moti me, da serij ne morem iskati po imenu. Me ven meče, če vtipkam "the voice". Grrrr!
Pa tudi drugače se ne da serij shranit pod priljubljene. Šment!
čakamo na update.
Moti me, da serij ne morem iskati po imenu. Me ven meče, če vtipkam "the voice". Grrrr!
Pa tudi drugače se ne da serij shranit pod priljubljene. Šment!
čakamo na update.
-
- Starešina
- T-2: Še nimam
- Paket: Telesmeh
- Kontakt:
si kaj probal še druge serije predvsem kolk zadetkov ti da za HD in ali potem delajo...
jaz zaenkrat vztrajam na iStreams... edina "slabost" do sedaj je, da od 3-4 HD linkov vedno dela samo en.... in še niti enX se ni zatikalo pa sem pogledal do sedaj cirka okol 100 epizod... pa ugotovil sem, da library ni neumna reč, če jo uporabiš kot je treba
jaz zaenkrat vztrajam na iStreams... edina "slabost" do sedaj je, da od 3-4 HD linkov vedno dela samo en.... in še niti enX se ni zatikalo pa sem pogledal do sedaj cirka okol 100 epizod... pa ugotovil sem, da library ni neumna reč, če jo uporabiš kot je treba

Sony 65XE9005 z EON box, HTPC 4k HDR
Kodi 20 Nexus, Plex+a4k+umbrella
Kodi 20 Nexus, Plex+a4k+umbrella
iStream je tudi top ... spet. Je treba imet več železja v ognju. He he!
Pa saj veš ... kibtu več časa porabi za preizkušanje kot pa za samo gledanje. He he he!
Pa saj veš ... kibtu več časa porabi za preizkušanje kot pa za samo gledanje. He he he!