IPTV na računalniku
Re: IPTV na računalniku
Če imaš strojno opremo za zajem preko HDMI-ja, lahko posnameš iz STB-ja. Sicer pa zajem slike na tv2go (slabša kvaliteta). Kaj drugega, mislim, da ni možno.
- MrTwelveTrees
- Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: imam
tole je najcenejša opcija preko HDMI
http://www.ebay.co.uk/itm/PCI-E-HDMI-Vi ... SwAvJW8kRx
http://www.ebay.co.uk/itm/PCI-E-HDMI-Vi ... SwAvJW8kRx
Hvala!
Vprašanje kako se obnesejo te kartice v praksi. Piše že da brez problema snema iz vseh mogočih naprav, potem ko pa priklopiš je pa tema.
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan.
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
Za TV se dodatno naroča STB torej TV vmesnik.sandokan2016 napisal/-a:Kaj pa unicast? Playlisto za udpxy imam. Če bi uspelo kakšna bi sploh bila kvaliteta slike? Zanima me če se je še sloh vredno ubadat stem. TV2GO ima obupno slabo sliko za TV pa še povrhu jo cuka, ne teče tekoče. Najrajši bi si kar spet zemeljsko TV anteno namontiral. Obžalujem prehod iz siola na T2
Kdo ve, kdaj in kam je izginil Fight Channel?
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
dobro vprašanje pa Fight sports sem opazil na mestu tega... mogoče so se preimenovali
to sta dva različna kanala
http://fightchanneltv.com/
http://www.lyngsat.com/tvchannels/us/Fight-Sports.html
le od kod ponudniki dobivajo ta fight sports?
http://fightchanneltv.com/
http://www.lyngsat.com/tvchannels/us/Fight-Sports.html
le od kod ponudniki dobivajo ta fight sports?
Fight sports v SD ne dela. Ima kdo popravek?
-
- Legenda
- Paket: HBO oranžni optimum
- Kraj: Novo mesto
Mi lahko nekdo da najnovejso listo? Sem pregledal ene 20 strani nazaj pa nic nasel. Hvala
Fight Channel je imel isti UDP kakor Fight sports, kar pomeni, da je nekdo zamešal prevod. Sicer pa je vseeno, ker očitno tega programa ni več v ponudbi.
Preveril sem vsebino TV programskih paketov na T2. Sedaj bom užival v prenosih nogometa, calcia, soccerja, fuzbala, pa še kakšnega pdobnega " športa".
Preveril sem vsebino TV programskih paketov na T2. Sedaj bom užival v prenosih nogometa, calcia, soccerja, fuzbala, pa še kakšnega pdobnega " športa".
Rabim nasvet.Namreč, ko sem imel na računalniku Windows 7, mi je IPTV (T2 playlista) narmalno delala.Zdaj ko sem pa OS posodobil na Windows 10 Pro, mi pa nikakor noče delat.Prosim za nasvet, če kdo ve zakaj se gre......
I LOVE TECHNO
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
firewall
Po več letih odkar sem se prijavil na ta forum, se bom morda (odvisno ali me bo ponudba prepričala) priklopil na T2, v naši vasi se namreč obljublja T2 optika in brezplačni priklop. Ker TV predvsem gledam na tablici in PC-ju, poleti pa prek Android TV s Kodijem in ker se zadeve glede PCja spreminjajo (ali je kak aktualnejši opis kot v tretji objavi te teme) in ker na temle forumu nisem našel zanesljivih odgovorov bi vprašal par stvari. Razmišljam o paketu oranžni diamant.
- Ali se bo T2jev modem/router tako skonfiguriral, da bom lahko na računalniku in Androidu gledal TV in na koliko portih. Če bo samo en port, bi dal dodatne 3€ za drugega.
- Če je samo en dodatni port ali se nanj lahko da switch in nanj PC ter precej oddaljeni router (za poletno teraso), ki deluje kot switch z WiFi AP, na katerega bi se brezžično povezoval z Android TV na katerem bi recimo tekel Kodi
- Kako je s sprejemom prek WiFi-ja, menda rabim pretvorbo iz UDP v TCP IP?
- Ali je opcija, da namesto AndroidTV vzamem dodatni TV STB in ga poleti priklopim na "poletni" router/switch.
- Ali je za 24"TV na razdalji dober m tv2go dovolj kakovostna slika.. tv2go ima timeshift, kar ni za odmet, šaltati sem in tja med Kodijem in tv2go pa tudi ne gre.
- Ali prek PCja lahko gledam tudi programe, ki jih nimam v paketu?
- Če prav razumem, je na tv2go samo dobrih 70 programov neglede na paket?
Pa še nekaj ne TVjevskega. V Eth omrežju imam hišno avtomatiko, ki deloma deluje prek UDP broadcasta, ali bodo ti paketi leteli skozi T2 modem/router, ali bodo šli tudi na port kjer je STB in bi lahko dal avtomatiko v dnevni na switch pred STBjem.
Upam, da ni preveč vprašanj.
- Ali se bo T2jev modem/router tako skonfiguriral, da bom lahko na računalniku in Androidu gledal TV in na koliko portih. Če bo samo en port, bi dal dodatne 3€ za drugega.
- Če je samo en dodatni port ali se nanj lahko da switch in nanj PC ter precej oddaljeni router (za poletno teraso), ki deluje kot switch z WiFi AP, na katerega bi se brezžično povezoval z Android TV na katerem bi recimo tekel Kodi
- Kako je s sprejemom prek WiFi-ja, menda rabim pretvorbo iz UDP v TCP IP?
- Ali je opcija, da namesto AndroidTV vzamem dodatni TV STB in ga poleti priklopim na "poletni" router/switch.
- Ali je za 24"TV na razdalji dober m tv2go dovolj kakovostna slika.. tv2go ima timeshift, kar ni za odmet, šaltati sem in tja med Kodijem in tv2go pa tudi ne gre.
- Ali prek PCja lahko gledam tudi programe, ki jih nimam v paketu?
- Če prav razumem, je na tv2go samo dobrih 70 programov neglede na paket?
Pa še nekaj ne TVjevskega. V Eth omrežju imam hišno avtomatiko, ki deloma deluje prek UDP broadcasta, ali bodo ti paketi leteli skozi T2 modem/router, ali bodo šli tudi na port kjer je STB in bi lahko dal avtomatiko v dnevni na switch pred STBjem.
Upam, da ni preveč vprašanj.
Zadnjič spremenil Tehnicni, dne 15. Maj 2016 ob 00:31, skupaj popravljeno 2 krat.