IPTV na računalniku
- MrTwelveTrees
- Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: imam
Re: IPTV na računalniku
če je BRO priklop pol je k****
-
- Navdušenec
- Paket: Oranžni diamant HBO FTTH BRO
- Kraj: Litija
Sej to ti lahko na HD preverijo?
Naj mi kdo razloži in pomaga rešiti težavo.
Kupil sem asus router z multicast funkcijo z namenom,da gledam TV na laptopu preko VLC-ja. Problem je v tem, da je router prek LAN-a povezan tudi z namiznim compom, kjer tudi gledam prek routerja TV. Ko štartam play listo prek LAN-a, mi router izklopi wireless oddajanje in mi niti laptop niti dlančnik ne poveže omrežja. Če zaženem play listo prek laptopa se wi-fi tudi ustavi. Help.
Kupil sem asus router z multicast funkcijo z namenom,da gledam TV na laptopu preko VLC-ja. Problem je v tem, da je router prek LAN-a povezan tudi z namiznim compom, kjer tudi gledam prek routerja TV. Ko štartam play listo prek LAN-a, mi router izklopi wireless oddajanje in mi niti laptop niti dlančnik ne poveže omrežja. Če zaženem play listo prek laptopa se wi-fi tudi ustavi. Help.
- oyoy
- Legenda
- Paket: Oranžni diamant
- Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
- Kontakt:
in model routerja je?
verjetno bolj osnovni model s prešvoh hw-jem, da bi zadeva delala spodobno. v lan nastavitvah pod special applications preveri, če podpira udpxy in probaj, če preko udpxy dela kaj bolje. sicer preveri, če lahko na router namestiš kak alternativni fw (tomato, dd-wrt).
verjetno bolj osnovni model s prešvoh hw-jem, da bi zadeva delala spodobno. v lan nastavitvah pod special applications preveri, če podpira udpxy in probaj, če preko udpxy dela kaj bolje. sicer preveri, če lahko na router namestiš kak alternativni fw (tomato, dd-wrt).
Ima udp Proxy . Kaj točno naj storim
kaj si na T-2? oznaka routerja? kateri firmware? drugace vstavi neko stevilo za udpxy port, recimo 2555 in shrani....potem se bo router rebutal in potem v brskalnik vstavi http://tvoj ip od router:2555/status in se mora pojaviti udpxy server.....jug900 napisal/-a:Ima udp Proxy . Kaj točno naj storim
sent from Kodi 17 Krypton
-
- Navdušenec
- Paket: 200/20
- Kraj: Kranj
kako gledat tv preko računalnika že? ena opcija je horizont, ki pa nima vseh kanalov gledljivih?
druga opcija pa je ce imas multicast in dodaten router si postavis udpxy in potem gledas kanale, katere imas narocene....tako vecina ljudi prakticira....cslesce napisal/-a:kako gledat tv preko računalnika že? ena opcija je horizont, ki pa nima vseh kanalov gledljivih?
eni pravijo, da lahk vse programe gledas na vlcju, tud ce nimas narocene
kaj je zdaj s tem?
kaj je zdaj s tem?
to so buce....gledas to kar imas naroceno.....gorann3 napisal/-a:eni pravijo, da lahk vse programe gledas na vlcju, tud ce nimas narocene
kaj je zdaj s tem?
Odvisno... pri nekaterih so dostopni vsi multicasti. Je pa to bolj izjema kot pravilo.
To drži (preverjeno). Se je tudi zgodilo, ko so bile kakšne akcije in so vsem naročnikom odklenili vse programske sheme, da je tudi po izteku akcije oz. ko programi niso bili odklenjeni na STBju, preko multicasta delovalo še kar nekaj časa.
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan.
- oyoy
- Legenda
- Paket: Oranžni diamant
- Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
- Kontakt:
na kratko - delujejo naročeni programi! vse ostalo je zgolj slučajno in kratkotrajno.
Imam eno težavo, če bi mi mogoče kdo znal pomagat. Do včeraj popoldan je vse delovalo tako kot mora,potem pa naenkrat ni delovalo nič, na modemu so lučke normalno svetle,na računalniku kazalo da ni povezave Tv na Arisu delal 5 sekund je potem prekinlo is se zadeva ponavljala. Sva z tehnikom prek telefona probavala par stvari in se zadeva ni rešila. Potem sem seveda pomislil na Switch ki ga imam na enem od video portov tako da sem eno tv postavo direkt na modem Tv je potem takoj začel normalno delovat na Arisu,edini problem je sedaj samo TV na računalniku kjer mi HD 1080 kanali štekajo, ostali 720 in SD pa delujejo normalno. Internet seveda tudi normalno deluje prek net in video porta. Do včeraj nisem imel nobenih težav. Moram pa imet tako priklopljeno saj imam potem na switch enga Arrisa,Mediacenter pa še svoj računalnik.
Sem na optiki prek telekomovega optičnega kabla. 300/50
Je možno da se je switch pokvaril? Model je D-Link 1000M 8P. DGS-1008D
Sem na optiki prek telekomovega optičnega kabla. 300/50
Je možno da se je switch pokvaril? Model je D-Link 1000M 8P. DGS-1008D
Zadnjič spremenil Nwanko, dne 30. Jun 2016 ob 12:53, skupaj popravljeno 1 krat.
- madpanter
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Ljubljana
Tako je gledaš kar je naročeno, če ti dela več ne objavljaj na veliki zvon ker bodo zablokirali prej ali slej.
Poslano z mojega HTC One_M8 z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega HTC One_M8 z uporabo Tapatalk