Instaliral sem si d3go in poskusil tam zalaufat nekatere programe, ki jih nima naročene in tam ne delajo.Javlja obvestilo, da naj poklicemo njihovo stevilko za naročilo.
Svašta!

hihihi...sej mas slo 2 z laurencicem....webmaher napisal/-a:kaj si s5 pameten @kitl...jaz sem jim dva dni nazaj dejal naj te njihove težave s kodiranjem trajajo večno saj bo zaradi te napake več ljudi srečnih kot pa nesrečnih![]()
![]()
![]()
stavim pa da vkolikor bodo težave trajale tudi med EP v žogobrcu, bodo brez problema zatemnili HRT 2, ARD, ZDF, ORF 1...to pa obvladajo v nulo![]()
![]()
Marsikdo bi rabil več uploada. Med njimi sem tudi jaz. Jaz imam drugače poslovni paket in 10 Mbitov uploada. Uploada imam 20 Mbitov ( imam dva modema). Več uploada se na docsis 3.0 tehnologiji dosega z ti. združevanjem kanalov. Zato lahko imajo v tujini 25 Mbitov uploada v omrežjih, kjer je prisoten analogni signal in mogoče še kakšna druga analogna storitev. Če pa je omrežje šalabajzersko grajeno, pa res ne moreš ponudit več uploada, razen če stranki priključiš 2 modemawebmaher napisal/-a:danes še vedno dela vse... le kaj se jim dogaja...verjetno štrajkajo in hočejo večje plače pa naj narod ma vse in še več![]()
@strom itak... "problem" pri meni je, da rabim večji up in ker ne omogočajo nič čaranja pač če hočeš imeti največjo hitrost moraš vzeti najhujši paket ...
Programska shema je pač prilagojena "Slovencem". Morš vedet, da če bi recimo ponudili viasat programe, sky, fox da to za njih ni zastonjwebmaher napisal/-a:nadgradili bodo jedrni sistem po katerem bodo brez težav še naprej prenašali zmazke od slike... niti svojih SKjev nečejo uštimat kot se zagre.... še tam, kjer ne rabijo silnega denarja ne naredijo skoraj nič... Telesmeh vas nikoli ne razočara, še sreča da ga imam in da T-2 ali kdo drug ne bo vlekel optike vsaj še 50 let.... no saj potem bo že kaj drugega