T-2 TV: EPG za vmesnik Amino 110
-
- Navdušenec
- T-2: Že imam
- Paket: 10/10 Mbps FTTH,IPTV,VOIP
- Kraj: Kranj
Net-TV je imel pravilen spored na njihovi spletni strani, prav tako tudi v Vikend magazinu... zato je sigurno pri T-2 napaka, da imajo narobe EPG...niko napisal/-a:@maxmagus to sem tudi sam zadnje case parkrat opazil na Kanalu A ampak sem nato ugotovil da imajo sami napačno objavlen spored na svoji spletni strani tako da po vsej verjetnosti ni T2 kriv ampak njihova ažurnost sporeda!
Najbolj me pa moti to, da jih pokličeš in opozoriš, pa kljub temu ne popravijo in tri dni dajejo gor čisto napačen EPG...
-
- Navdušenec
- Paket: 10/10 Mbps FTTH,IPTV,VOIP
- Kraj: Kranj
Ker me je NN usmeril k pozitivnejšim predlogom, imam nekaj zanj
1)Lahko bi naredili en search po epgju, npr. po žanrih, jeziku,starosti.
Tako bi ti takoj pokazalo, če je trenutno ali kmalu na sporedu kak "dokumentarec v francoščini" ali "akcijada v angleščini" itd. .
2)"Remind me" funkcijo, ki te opozori, če se bliža oddaja, za katero si v epgju označil, da te zanima.
Npr: "Čez 5 min se bo na TVS1 začela oddaja Piramida".

1)Lahko bi naredili en search po epgju, npr. po žanrih, jeziku,starosti.
Tako bi ti takoj pokazalo, če je trenutno ali kmalu na sporedu kak "dokumentarec v francoščini" ali "akcijada v angleščini" itd. .
2)"Remind me" funkcijo, ki te opozori, če se bliža oddaja, za katero si v epgju označil, da te zanima.
Npr: "Čez 5 min se bo na TVS1 začela oddaja Piramida".
HulaHop naokrog!
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Men bi blo pa na EPG-ju to v redu, če bi se spored za cel dan pokazal na ekranu s pritiskom na eno tipko, da ne bi blo treba v tiste menije hodit in čakat, da se ti na naložijo sporedi...
Lahko bi bla desna puščica na daljincu, da se ti pokaže kaj sledi, leva pa za prikaz sporeda za cel dan...
Nimda, a bomo ugledali kaj takega?
Lahko bi bla desna puščica na daljincu, da se ti pokaže kaj sledi, leva pa za prikaz sporeda za cel dan...
Nimda, a bomo ugledali kaj takega?