KODI (XBMC)-Debata
Re: KODI (XBMC)-Debata
Brskam med live-tv dodatki in iščem, kje je kakšna dobra slika od Boxing Nation. Sem šel pod testne sklope pri FREEDOM IPTV dodatku in naletel na slovenske HD Šport TV-je in Sport Klube (1-3). Delajo perfektno na 720.
- oyoy
- Legenda
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni diamant
- Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
- Kontakt:
@kibtu
danes sem "posodobil" rakun builda na zadnjo verzijo (4.11.2016) - govorim o instant kodiju. zagon kodija mi da samo black screen, vse je neodzivno. ne vem, če je težava pri meni ali v rakunu. seveda imam v arhivu prejšnjega instant kodija, ki deluje ok. os imam win 7 sp1 x64.
danes sem "posodobil" rakun builda na zadnjo verzijo (4.11.2016) - govorim o instant kodiju. zagon kodija mi da samo black screen, vse je neodzivno. ne vem, če je težava pri meni ali v rakunu. seveda imam v arhivu prejšnjega instant kodija, ki deluje ok. os imam win 7 sp1 x64.

probaj še enkrat zagnat ... tudi pri meni je tako ... bom moral novega naredit čisto od začetka ... zgleda
Zdaj bo itak dež par dni ... fak!
Zdaj bo itak dež par dni ... fak!
- oyoy
- Legenda
- Kontakt:
to sem naredil, isto sr*** ... grem še 1 x dl-jat in probat ... moment 
edit - je pa zip bistveno večji kot do sedaj.

edit - je pa zip bistveno večji kot do sedaj.
Zadnjič spremenil oyoy, dne 6. Nov 2016 ob 19:41, skupaj popravljeno 1 krat.

Moral bi delat, ker sem ga jaz danes že inštaliral in dela.
Bom naredil novega.
Morda ga zeza samo zadnji dodatek? Ne vem. Precej eksperimentiram, pa potem ne vem več.
Morda ga zeza samo zadnji dodatek? Ne vem. Precej eksperimentiram, pa potem ne vem več.
Razmišljam, da bi ga malo oklestil. Ne vem, če sploh kdo uporablja dodatke za risanke pa za glasbo?
Naj se javi kdo, če to nuca.
Naj se javi kdo, če to nuca.
- oyoy
- Legenda
- Kontakt:
ti si avtor rakuna - naredi ga kot misliš da je najboljše. posamezniki, ki jim kaj ne odgovarja, ga ali ne bodo uporabljali, ali pa si ga lahko sami prilagodijo. čisto vsake želje vsakega posameznika ni treba za vsako ceno upoštevat. fajn je, če si odprt za dobre predloge, kar si itak dokazal, da ni problem.

Res je. Če je predlog ok, sem takoj za.
Niti ne sprašuj, ker boš dobil od 100 ljudi, 100 različnih želj ali celo zahtev.
Poslano z mojega SM-G935F z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega SM-G935F z uporabo Tapatalk
Novi Rakun že na policah v vseh bolje založenih živalskih vrtovih.

Videz je malo drugačen.
Narejen Iz nule ... na friško. Lahko, da sem še kaj pozabil nastavit, ampak mislim, da sem na večino stvari pazil.
Možno je, da se ga da tudi na Windowsih inštalirat po regularni poti.
Če bo kdo probal, bo komentar dobrodošel.

Videz je malo drugačen.
Narejen Iz nule ... na friško. Lahko, da sem še kaj pozabil nastavit, ampak mislim, da sem na večino stvari pazil.
Možno je, da se ga da tudi na Windowsih inštalirat po regularni poti.
Če bo kdo probal, bo komentar dobrodošel.
Whaaaaaat???