T-2 Klub in številne ugodnosti
-
- Model
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni diamant
- Kraj: Tolmin
Re: T-2 Klub in številne ugodnosti
Enako, sam nisem bil prej tako aktiven na določenem forumu. Vidim smisel foruma, tudi sam sem se dosti naučil. Samo takega smisla ne vidim, da se mora vsak povsod vtaknit, kjer nima niti bodisi pojma/blage veze, o čem teče debata, ali pa da samo širi negativo.
Sam raje v takem primeru zadržim mnenje zase.
Sam raje v takem primeru zadržim mnenje zase.
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
Dajta no... držita se teme.. 

-
- Legenda
- Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)
Kdo je omejal kako krajo. Jasno da se pogoji spreminjajo. Forum je pa menda namenjen komentiranju.Capone napisal/-a:Saj veš, da so to ugodnosti članov!. Nič ti ne kradejo.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Očitno sem malo pobrkal datume za prejšnjo sezono. Sem misil, da so pike umrle konec decembra 15 in nove prišle januarja. Lani je enkrat začetku leta priletelo nekaj pik a sem jih imel premalo za tisto prvo akcijo XL HD, ko je cena padla na 1500. Sem pa precej frišen naročnik na T-2 omrežju. Dan prve uvedbe stečajnega postopka je bil prvi priklop. Kasneje je bila še ena akcija in sem vzel. Zčetek decembra je bilo točk še za en delni popust.
In ja nič ne kritiziram oz. nikoli nimam tega namena. Na za boga vzet vsako stvar, ki jo napišem kot najhujšo kritiko in biti užaljen. Povem pač kot zadevo vidim.
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Pokloni jih za ogrožene družine. Jaz sem jih 4000 pa me nič glava ne boli.
-
- Legenda
Ja itak. Viški grejo v ta namen. Pri meni je letos ostalo 1200.
Glede na to da živimo v sistemu napetih cen in popustov pa je treba izkoristiti ponujene možnosti za zmanjšanje računa za naročene storitve.
Glede na to da živimo v sistemu napetih cen in popustov pa je treba izkoristiti ponujene možnosti za zmanjšanje računa za naročene storitve.
-
- Legenda
Ob vseh reklmah to zvem na forumu. Čeprav niti natančno ne vem kaj to pomeni.
Na poštnem nabiralniku je nalepka. Reklam na TV se izogibam bolj kot hudič križa. Tehnika se sicer 98% kupuje prek spleta.
Na poštnem nabiralniku je nalepka. Reklam na TV se izogibam bolj kot hudič križa. Tehnika se sicer 98% kupuje prek spleta.
-
- Legenda

Še nikoli mi iskalnik ni ponudil Mercatorja kot potencialne trgovine za nakup.
Vidim, da akcijske cene so tu nekje. Ostalo pa ni pretirano konkurenčno. Nekako tako kokt je težko kaj uporabnega razen rabata na storitve dobiti za T-2 pike.
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Dosti podobna zadeva kredit brez obresti brez bank in to je to. Za ljudi, ki si ne morejo privoščiti, da dajo npr. za računalnik 1300 EUR tako ga vzame na 24 obrokov in ga dobi. Zato sem omeni to pod temo T2 Klub. Meni vglavnem dostikrat pride taka varianta prav tako T2 Klub kot Mercator tehnika.
Ps.
T-2 klub ima edino problem, da nima nikoli računalnika višje cenovnega razreda v ponudbi. Vse kar imajo so bol tako tako vsaj grafično moraš takoj menjat, če hočeš, da postane gamerski. Enako je pri TV-jih, če si človek zaželi malo večjo diagonalo jo že ne dobiš. Vse ostalo pa je BP.
Ps.
T-2 klub ima edino problem, da nima nikoli računalnika višje cenovnega razreda v ponudbi. Vse kar imajo so bol tako tako vsaj grafično moraš takoj menjat, če hočeš, da postane gamerski. Enako je pri TV-jih, če si človek zaželi malo večjo diagonalo jo že ne dobiš. Vse ostalo pa je BP.
-
- Navdušenec
- Paket: 200/20
- Kraj: Kranj
kako če ne morem nič klikniti, ne pusti.kitl napisal/-a:Pokloni jih za ogrožene družine. Jaz sem jih 4000 pa me nič glava ne boli.
- oyoy
- Legenda
- Paket: Oranžni diamant
- Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
- Kontakt:
če imaš težave z odpiranjem, desnoklikni na željeni gumb in izberi odpri v novem zavihku. tudi jaz sem lahko daroval samo na ta način.cslesce napisal/-a:kako če ne morem nič klikniti, ne pusti.