admir88 napisal/-a:Zakaj nobeden drugi operater nima takšnih težav ?
Bil sem pri Amisu,Telekomu,Telemachu !!
2-3 tedne čakanja in ko je prišel tehnik je uredil. Ampak zdaj se spet vračamo k temi ( AMPAK TELEKOM MORA NARDIT SVOJE DELO). Brezno brez dna.
Edino poslanstvo bo opozarjat ljudi kaj se ti lahko zgodi če hočeš T-2 imet.
Morda pred leti in ne preko FTTH. Bi bila enaka zgodba, če bi sedaj naročil karkoli drugega in kjer koli v to sem prepričan, drugače bi bila zadeva zrela za prijavo na ustrezne organe, saj bi šlo za neenakomerno obravnavo med poslovnimi partnerji in zlorabo svojega položaja, kot smo že bili priča v preteklosti. Če ni izgrajenega funkcionalnega priključka si pač vzamejo čas, sploh pri TS in tehnologiji GPON. Sem že zasledil primere, kjer je pisalo, da je možen priklop, ob obisku na terenu pa se je ugotovilo, da stanje v računalniških sistemih ni enako stanju na terenu in zgleda so podizvajalci TS takrat označili, da je zadeva urejena, pri dejanski preveritvi pa se je ugotovilo, da je potreben še večji poseg na priključni točki in obisk GVO. Sedaj pa išči krivca, niti ni pomembno, pomembno je zagotoviti čimprejšnji priklop, ker pa seveda podrobni roki pri TS niso definirani je žal potrebno počakati.
Glede same čakalne dobe pa dokler se ne pozna posameznega primera ni možno posploševati. Če prideš na lokacijo, kjer je že nekoč bil priključek ali gre bodisi za T-2 optiko gre tudi v teh časih, ko je ogromno priklopov za precej hiter priklop.