Stroški se žal višajo. Vidiš sedaj primer telekoma. V cca pol leta 2x višanje cen. Po tvoje operater nebi smel nič korigirati cene? Se pa strinjam, da je zadeva precej neprijetna.silver12 napisal/-a:Ja, tudi podražitev kdaj ni slaba, je lahko podlaga za odhod drugam...ker gre tole že kar malo v skrajnost...
Timeshift / Časovni zamik
Re: Timeshift / Časovni zamik
- albrehti
- Faca
- T-2: Že imam
- Paket: T-3 GIGA - VDSL
- Kraj: Žiri
Zaenkrat je objava brez "drobnega" tiska ali asteriksa.g33k napisal/-a:Tole ne bo zastonj.
Ivan
└---┬-x-┬----┘
└---┬-x-┬----┘
Za sportklube jim pa dol maha in tako ostajamo na sramotni sliki brez timeshiftinga.
Timeshifta na spotklubih nikoli ne bo (ker ga Telemach ne dovoljuje). HD-ji so pa (pre)dragi (glej zadnjo podražitev Telekoma). Mogoče bodo še prišli na T-2... ampak verjetno s kakšno podražitvijo.
Pozabili so pripisati, da se obeta podražitev časovnega zamika konec leta jesen/zima, v paketih kjer je časovni zamik doplačilo.
Namesto da bi se izpogajali za časovni zamik na Premiere kanalih, in pa HBO HD ter HBO Go, pa ostale HD športne kanale.
Namesto da bi se izpogajali za časovni zamik na Premiere kanalih, in pa HBO HD ter HBO Go, pa ostale HD športne kanale.
Res, le kaj mi bo časovni zamik 168 ur, povsem brez veze, tam kjer bi pa moral biti ga pa ni....!
A to si zvedel direktno od Danice, ali od vodstva, ki je pred kratkim prevzelo krmilo?MihaP napisal/-a:Pozabili so pripisati, da se obeta podražitev časovnega zamika konec leta jesen/zima, v paketih kjer je časovni zamik doplačilo.
-
- Legenda
- Paket: Oranžni diamant HBO
- Kraj: Ljubljana Bežigrad-Zup. jama: optika T-2
Ceno časovnega zamika za posamezni program določa ponudnik programa, lahko pa se operater malo pogaja. Seveda, če ponudnik sploh preveri pri T-2, kako je s tem zamikom. Se mi zdi, da T-2 še nima z vsemi ponudniki programov urejen zamik, do tedaj ga pa ima nenamerno vklopljenega . Je pa razumljivo, ker pravno zadeva še ni čisto definirana (ali pa v preteklosti ni bila).
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
7 dni zamika a to sploh kdo dejansko rabi? Raje se naj ta denar za diske vloži v kaj bolj pametnega.
Zadnje obdobje je precej zanimanja in povpraševanja po 7 dnevnem ČZ. Zato že par mesecev potekajo priprave na nadgradnjo.
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
Ja in še to samo zato ker ima to konkurenca...
Logično... delež ljudi, ki prehaja od konkurence k T-2 pač pogreša 7 dnevni časovni zamik (tudi pri nas v družini imamo enega takega). Bi pa lahko T-2 ponudil vsaj 10 dnevnega... da bi malo obrnil situacijo in ne le izenačil
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Potem bi mogel T-2 dati 14 dnevni časovni zamik, da bodo ljudje ko pridejo iz dopusta lahko gledali vse kar so zamudili pa še pred konkurenco bodo
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
pa 4€ dodatno na položnico dobimo