Multicast po novem na BRO

Vse o T-2 IP televiziji
MihaP
Faca
Prispevkov: 112
Pridružen: 2. Feb 2017 ob 13:04
T-2: Že imam
Paket: start t4

Multicast po novem na BRO

Odgovor Napisal/-a MihaP » 11. Avg 2017 ob 22:03

Multicast že deluje po novem na BRO (GPON, xDSL) tipa priključku.
Port na modemu nastavijo za TV, na tem portu pa ne dela internet.

g33k
Legenda
Prispevkov: 1102
Pridružen: 8. Sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: Multicast po novem na BRO

Odgovor Napisal/-a g33k » 11. Avg 2017 ob 22:19

:plosk:
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7950
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Multicast po novem na BRO

Odgovor Napisal/-a kitl » 11. Avg 2017 ob 22:20

Meni deluje že od januarja nič novega :D Raj naj hitrosti primerne paketom zvišajo :grrpc:
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
Tosho
Navdušenec
Prispevkov: 637
Pridružen: 12. Jan 2007 ob 16:58
T-2: Že imam
Paket: Optično oranžen
Kraj: Idrija

Re: Multicast po novem na BRO

Odgovor Napisal/-a Tosho » 11. Avg 2017 ob 22:44

Kitl, a to se pravi, da tebi kaže sliko, če pritisneš gumb za pauzo in ne samo znaka za pauzo oz. tistih dveh črtic?
Slika

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7950
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Multicast po novem na BRO

Odgovor Napisal/-a kitl » 11. Avg 2017 ob 23:18

Ja itak pa ko vrtim naprej mi tudi sliko kaže sej pravim od 13 januarja 2017 dalje.
Slika


Lp, Kitl

Bayern1
Guru
Prispevkov: 938
Pridružen: 20. Avg 2015 ob 11:32
T-2: Še nimam

Re: Multicast po novem na BRO

Odgovor Napisal/-a Bayern1 » 11. Avg 2017 ob 23:31

ne razumem povsem? a trunk port ne pride v postev? pol gre tako multicast in data cez?

Sent from my Huawei-P10 using Tapatalk

Uporabniški avatar
Tosho
Navdušenec
Prispevkov: 637
Pridružen: 12. Jan 2007 ob 16:58
T-2: Že imam
Paket: Optično oranžen
Kraj: Idrija

Re: Multicast po novem na BRO

Odgovor Napisal/-a Tosho » 12. Avg 2017 ob 10:06

MihaP napisal/-a:Multicast že deluje po novem na BRO (GPON, xDSL) tipa priključku.
Port na modemu nastavijo za TV, na tem portu pa ne dela internet.
Kako pa prideš do tega? A moraš poklicat in prosit, če ti lahko nastavijo port?
Slika

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Prispevkov: 7950
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 16:20
T-2: Že imam
Paket: 300 Mbit/s - 40 Mbit/s 2x TV

Re: Multicast po novem na BRO

Odgovor Napisal/-a kitl » 12. Avg 2017 ob 10:13

Te bodo sami kontaktirali ko bo pripravljeno.
Slika


Lp, Kitl

Uporabniški avatar
Tosho
Navdušenec
Prispevkov: 637
Pridružen: 12. Jan 2007 ob 16:58
T-2: Že imam
Paket: Optično oranžen
Kraj: Idrija

Re: Multicast po novem na BRO

Odgovor Napisal/-a Tosho » 12. Avg 2017 ob 10:17

Aha, dobr pol. :)
Slika

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3297
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Multicast po novem na BRO

Odgovor Napisal/-a atepej » 12. Avg 2017 ob 12:03

Aha, torej bo lahko HLS server lažje dihal ...
Slika

Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
Prispevkov: 2219
Pridružen: 24. Dec 2006 ob 13:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant BRO FTTH
Kraj: Okolica Tolmina

Re: Multicast po novem na BRO

Odgovor Napisal/-a RobertM » 12. Avg 2017 ob 13:39

Niti ne ker vsi povečini gledamo z zamikom ;-)
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3297
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Multicast po novem na BRO

Odgovor Napisal/-a atepej » 12. Avg 2017 ob 14:39

Tisto je pa TS server ...
Slika

g33k
Legenda
Prispevkov: 1102
Pridružen: 8. Sep 2011 ob 12:32
T-2: Še nimam

Re: Multicast po novem na BRO

Odgovor Napisal/-a g33k » 12. Avg 2017 ob 15:26

"Port na modemu nastavijo za TV, na tem portu pa ne dela internet."

To dejansko drži? Nekako se mi zdi, da so določene stvari na STBjih ki ne delujejo samo preko VLANa za IPTV.
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. :beri:

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1576
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Multicast po novem na BRO

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 12. Avg 2017 ob 15:41

Drži... STB nima dostopa do interneta. Vse gre preko IPTV mreže.

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 3297
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 17:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Multicast po novem na BRO

Odgovor Napisal/-a atepej » 12. Avg 2017 ob 16:02

-
Zadnjič spremenil atepej, dne 12. Avg 2017 ob 23:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Odgovori