Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 749
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 19. Dec 2018 ob 22:56

Kaj pa ti javi?
You Can Call Me Santa Claus
Slika

rossi
Navdušenec
Prispevkov: 707
Pridružen: 16. Dec 2007 ob 19:27
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO FTTH BRO
Kraj: Litija

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a rossi » 19. Dec 2018 ob 23:58

Slika


Sent from my iPhone using Tapatalk

Veron
Navdušenec
Prispevkov: 509
Pridružen: 17. Apr 2006 ob 13:40
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Optimum VDSL

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a Veron » 20. Dec 2018 ob 10:32

rossi napisal/-a:Živjo. Zanima me a je lahko kakšen poseben razlog, da mi samo HBO ne dela na T2-TV aplikaciji na mojem "china" Android TV boxu?
China boxi so ponavadi rootani. In to je razlog.

rossi
Navdušenec
Prispevkov: 707
Pridružen: 16. Dec 2007 ob 19:27
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO FTTH BRO
Kraj: Litija

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a rossi » 20. Dec 2018 ob 10:33

Verjetno je res rootan.. ampak zakaj ne dela samo 1 kanal?

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1706
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 20. Dec 2018 ob 12:43

Mogoče je problem prostorski zvok? Poskusi zamenjati zvočno sled v nastavitvah.

Elvis_Anita
Znanec
Prispevkov: 78
Pridružen: 6. Jun 2011 ob 20:21
T-2: Že imam
Paket: Oranzni diamant
Kraj: Jesenice

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a Elvis_Anita » 20. Dec 2018 ob 18:48

Kako se pogleda teletext ? Oce me je klicov pa pravi da le tega ne najde...drugace app deluje odlicno na tizen samsung

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1706
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 20. Dec 2018 ob 19:07

Ni teletexta.

rossi
Navdušenec
Prispevkov: 707
Pridružen: 16. Dec 2007 ob 19:27
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant HBO FTTH BRO
Kraj: Litija

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a rossi » 20. Dec 2018 ob 19:52

mikrohard napisal/-a:Mogoče je problem prostorski zvok? Poskusi zamenjati zvočno sled v nastavitvah.
Vklopit sem moral prostorski zvok v nastavitvah naprave Slika


Sent from my iPhone using Tapatalk

Dadojc
Znanec
Prispevkov: 53
Pridružen: 1. Nov 2011 ob 16:02
T-2: Že imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a Dadojc » 1. Jan 2019 ob 21:32

Da še jaz podam svojo izkušnjo, po komaj enemu dnevu uporabe aplikacije na Samsungu QE6FN serija. Sem bil malo skeptičen, ker so tu določeni pisali, da je slika res slabša in podobne in me je zanimalo ali je res kaj na tem, moje izkušnje (čisto sveže zaenkrat, ker imamo tv šele 1 dan) pa so takšne, da je slika za moje pojme odlična. Sem na tv najprej povezal škatlo (imamo neko starejšo verzijo, ki je nismo vračali na t2 par let, je pa tista serija ki ne podpira 4K), potem pa naložil še aplikacijo na televizor in slika je res odlična. Za moje pojme boljša tako HD kot SD programi, kot na škatli. Predvsem me je fasciniralo, da mi 4K programe brez težav predvaja, čeprav imam tv priklopljen na internet prek wifi-ja zaenkrat.

Skratka ena redkih stvari ki jih v zvezi s T2-jem lahko pohvalim, ker vse ostalo (podražitve zadnja leta, to da Sportklubov ni v HD že več let, to da po novem Šport TV ni v HD, to da so po novem lojalni naročniki (12 ali 13 let, ne spomnim se več niti točno koliko let smo že) nagrajeni na način, da v paketu oranžni diamant ob vezavi dobimo 10% popust, do pred nekaj časa nazaj pa je bil 20% itd.) je na žalost bolj kot ne stvar kritike, je pa res da to ni tema za tukaj.

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Prispevkov: 749
Pridružen: 16. Apr 2009 ob 16:31
T-2: Še nimam
Paket: Telemach trojček 50/40

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 4. Jan 2019 ob 18:56

Preko katerega wifija ti delujejo 4K? lasten ali T-2?
You Can Call Me Santa Claus
Slika

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7139
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 4. Jan 2019 ob 18:59

To ni tako, da priklopiš TV na wifi, pa ti dela 1 dan. To moraš testirat vsaj 1mesec.
Potem pa se boš oglasil čez 1 leto pa napisal da si preklopil raje na kabel, ker ti občasno šteka na wifi. :namrec:
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

platar
Novinec
Prispevkov: 12
Pridružen: 20. Apr 2010 ob 09:41
T-2: Že imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a platar » 4. Jan 2019 ob 21:22

Pozdravljeni
Ali je že kdo testiral ZidooZ9s ali dela aplikacija na njem? Uspel sem sideloadati APK od tu inštalacija uspe, vendar nato aplikacija ni nikjer vidna je ni pod apps, kje bi jo lahko našel oz.ali to pomeni, da škatla tega ne podpira?

mikrohard
Starešina
Prispevkov: 1706
Pridružen: 1. Feb 2014 ob 18:52
T-2: Še nimam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a mikrohard » 4. Jan 2019 ob 21:29

To pomeni, da tvoj launcher ne zna prikazati aplikacij, ki so narejene za Leanback launcher. Aplikacijo lahko poiščeš v Android settingih in od tam zaženeš. Lahko jo zaženeš tudi preko Kodija (le-ta ima namreč seznam vseh naloženih aplikacij). Lahko pa si zamenjaš launcher za enega, ki podpira tudi leanback aplikacije (google it).

Karthum
Novinec
Prispevkov: 5
Pridružen: 21. Jul 2008 ob 22:11
T-2: Že imam
Paket: T-4 VDSL

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a Karthum » 4. Jan 2019 ob 22:00

Je v planu tudi aplikacija za Apple TV?

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 7139
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 22:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Aplikacija T2 TV za Smart tv in box Android, Samsung tv

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 4. Jan 2019 ob 22:06

Ne verjamem. Za LG tveje bo še, za kaj drugega pa se jim ne splača delat.
"you know what? you know what? you know what?"

comeback.exe not found

Odgovori