FTTH tudi v Telekomovi ponudbi
-
- Faca
- T-2: Že imam
- Paket: 1/256 + VOIP + 2xIPTV
- Kraj: Eh, kje le
Še huje je nam v Novi Gorici, ko ljudje spuščajo začetno 05 in me potem sprašujejo, če sem jim dal pravilno številko. Pol pa sledi razlaganje, da je to treba vseeno vtipkat, ja pa zakaj, pa ker je to drugo omrežje, a ja kako pa to itd... Ko sem šel na T2 se še ni dalo tel. številke prenest. Bi mi prišparalo marsikatero razpravo.
Bye
Bye
- madpanter
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Ljubljana
Zdej mi je neki na um prišlo. Skratka, ko je bil pred našim blokom telekomovc in gledal neki za optiko kako jo bojo delali je neki omenil, da gre baker ven in optika notri. Torej avtomatsko nemorem več potem uporabljat T-2 storitev oz. VDSL? No sej, ko bo optika pri nas od telekoma ali T-2 bom itak takoj prešaltal na njo pač tisti, ki se bo prej sprdnil jo naredit ampak vseeno mal čudno za druge vdsl uporabnike, da bojo ostali brez storitve če bojo baker ven dali. Torej kdo ve kaj okoli tega? 

-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
-
- Nergač
- T-2: Še nimam
- Paket: 700/60
- Kraj: Ind. cona Celje Vzhod
Zdaj opažam, da so še mestni otroci, dosti hujši kot kakšni kmetje v vaseh. Optiko dobijo, pa se jočejo. Bog se vas usmili. Telekom ima pa čisto prav, da zamenja optiko z bakrom. Pri uporabniku se lahko ne bo poznalo čisto nič. Samo media konverter rabiš.
http://WWW.power-server.si ( v izdelavi)
Jaz te zadeve ne poznam oz. celo prvič slišim. Če je stvar taka, potem to ne bi smelo vplivati na VDSL signal pri uporabniku... uporabnika pač ne zanima, kakšne konverzije signala se dogajajo od centrale do njegovega priključka...Abigor napisal/-a:Zdaj opažam, da so še mestni otroci, dosti hujši kot kakšni kmetje v vaseh. Optiko dobijo, pa se jočejo. Bog se vas usmili. Telekom ima pa čisto prav, da zamenja optiko z bakrom. Pri uporabniku se lahko ne bo poznalo čisto nič. Samo media konverter rabiš.
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Nekateri uporabniki T-2 so že na Gratelovi optiki FTTH (edini pravi optiki).shizo-cat napisal/-a:... in kakor slišim gre prvih 2000 uporabnikov aprila že na optiko...

EDIT:
Madpanter - popravljeno!

Zadnjič spremenil T2_Delavec, dne 12. Feb 2007 ob 12:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Optika 100/10