Mislim da grejo stvari na bolje v našem koncu(stražišče)
Je pa malo težko za opisat zadevo
Koplje se po neki napol gozdni potki nad železniško postajo v Kranju po kateri se pride na začetek Stražišča. Bi kdo vedel kaj več o tem? Naj dodam še da sem z veseljem opazil par jaškov na katerih piše t-2
tiste "cudake" jaz ze par dni gledam, ko se v sluzbo peljem kaj za vraga koplejo tam po tisti potki...
So pa ubistvu tudi po drugi strani, pod savskim mostom kable za optiko na most pripenjali...
Bi kdo raje povedal kaj se dogaja? Ker to je čisto blizu mene? Če sem prav videl, se tudi do hiš pelje kable
Ker mi je tole vse skupaj malo čudno, ker je blo rečeno da še nekaj časa v stražišču nič ne bo... Razen če je tisto res da začnejo "naslednje leto po novem letu" to pa je sedaj
mene tudi firbec matra kako in kaj in kdaj... mal lahko se s pogodbo za siol zavlacujem, prav dolg pa ne vec, ker bom spet jaz vsega kriva, ce je ne posljem
jah sem, pa sem dobil nazaj odgovor, da povezava trenutno ni možna...
vsaj okvirno bi rad vedel.. 3 mesece, 1 leto, 2 .. ?
Ker konec koncev bo očitno optika že po vseh okoliških vaseh, preden bo pr men takorekoč skoraj v centru kranja Smešno, da ne dokončajo, tam kjer so začeli in se šele potem premaknejo dalje...