Draga soseda, počasi pa vendar se bližava vrhuncu
V soboto zjutraj sem opazil na križišču z Vodnikovo in najino ulico povečan izdih co2 na m2, kakor je v normali za sobotno jutro
Seveda me je to močno zainteresiralo, še posebej ker nisem slišal nobenega poka in ni bilo opaziti zverižene pločevine.
Opazil sem nenormalno veliko gručo ljudi, raznoraznih, med katerimi pa so seveda najbolj izstopali posamezniki z oranžnordečimi brezrokavniki! Strokovnjaki jim pravijo (slinčki)
Porabil sem približno 15 minut, da sem se prebil skozi množico firbčnih občudovalcev lepega sončnega sobotnega jutra in v zadnji sapi vprašal isto, kar so spraševali že vsi sodelujoči. Kaj delate, A MOGOČE OPTIKO VLEČETE?
Skoraj mi je vzelo še tisto zadnjo sapo, ko je mojster iz Bosne pritrdilno odgovoril na moje vprašanje! Pozneje sem tudi opazil zelooo dolg kabl, ki so ga pridni ljudje nosili, pred njim pa sta kolono vodila dva ki sta bila zadolžena za odkrivanje pokrovov.
Delali so zelo hitro in delo je bilo opravljeno že skoraj do poldneva, ko sem z svojega balkona še zadnjič v daljavi opazil kričeč brezrokavnik, ki se je zelo hitro in z delovno vnemo premikal po plačniku okoli tvoje hiše
Upam da si zadovolna z poročilom in z uspešno opravljeno akcijo?
Če bi to vedel preje, bi jih še poslikal z vseh koncev