Ker sem vedel da se take stvari dogajajo kar naprej se nisem razburjal in sem kultivirano pocakal ponedeljek, ko naj bi prisel nek drug usluzbenec T2-ja, ki bo odpravil napako zaradi katere je nemogoce usposobit narocene storitve.
Prisel je ponedeljek in res prispel je omenjeni delavec, ki je odvijacil telefonsko vticnico in direktno prikljucil zici na linijo saj je sumil da je kaj narobe s starim telefonskim vtikacem. Pred tem je izmeril oddaljenost od centrale, ki je okoli 350m. Nato je se zamenjal konektor na drugem koncu kabla za telefonsko linijo, ki gre v modem in zacuda se je modem postavil kar je sporocil nazaj v centralo oz. kamorkoli ze. To je bilo to. Rekel je se naj pocakam par minut da se vse skupaj nalozi in da mi bi sedaj moralo vse delovati in je odsel.
Naredil sem kot mi je bilo receno vendar je sedaj deloval le TV medtem ko internetne povezave ni bilo in tudi telefon ni deloval tudi po tem ko sem ga resetiral. Tako stanje je tudi danes, ko ze tretji dan klicem na T-2 in prosim da bi mi poslali nekoga ki bi stvar popravil oz. mi vsaj povedali kaj sploh je narobe.
Na telefonu pise: PRI. STREZNIK ...
Upam da bom kmalu uspel usposobiti vse za kar bom moral poravnati tudi poloznico ko jo bodo poslali..