ubistvu sploh ne vem kam naj dam to temo,ampak sem se odločil,da jo kar semkaj postavim.
Najprej imam eno vprašanje: Pred časom smo pri t2 vzeli še tv ter telefon,internet smo imel že od prej. Ko je prišel monter je iz kabla ki gre do telefonske vtičnice vzel razcepnik (vsaj mislim da se mu tako reče) ker ga pač mora vrniti telekomu. Potem je pač tisti dve žici kar po domače spojil skup,tolko da so nam zadeve pač delovale. Frka je bila ta,ko si porukal kabel,je slika na enkranu zmrznila. Ker sem rekel,pač tako ne more to biti,že zaradi pospravljanja in ko za omaro zadaneš kabel itd. sem se odločil,da danes kupim utp kabel. No stvar napeljem,od telefonske vtičnice do podstrehe do telekomovega kabla. Ker se mi je zdel utp kabel nekam tanek,sem skup priklopil kar po dve enaki žički - tko da je v dvoje (upam da nima kaj zaradi tega biti narobe) pač prej je bil napeljal samo dvožilni telefonski kabel. Ko vse končam,poskusim če vse dela in res je delalo - si rečem uspelo mi je

Torej,kaj pravite,bi bilo dovolj,da bi skupaj povezal samo po eno žičko (npr. rjavo,zeleno) ali so lahko kake motnje ker imam zdaj skup (dve rjavi,dve zeleni) ?? To govorim za povezavo,od telefonske vtičnice do telekomovega kabla,da ne bo pomote.
Zdaj imam pa še en problem: Napeljava po bajti naj bi bila zdaj nova (nikjer nobenih prekinitev,spojev itd.) ampak slika na televiziji še vedno kar pogosto za delček sekunde zamigeta (kockice,po slabi polovici enkrana) Npr. to se je danes dogajalo na kanalu a okoli 14.ure ko je bil en film.
Po zagotavljanju tehnikov,imamo zelo čist signal,z malo šumov in dovolj dobro linijo.
Zakaj se potem še pojavljajo kockice za delček sekunde po slabi polovici enkrana?? Res mi ni jasno
Lahko kdo prosim pomaga in mi odgovori na vprašanji?
Ja,ja,cel roman je nastal