Problemi v omrežju...

Vse o T-2 mobilni telefoniji
Odgovori
Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
Prispevkov: 2310
Pridružen: 24. Dec 2006 ob 12:51
T-2: Že imam
Paket: Oranžni optimum BRO FTTH
Kraj: Okolica Tolmina

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a RobertM » 25. Feb 2021 ob 20:21

Ni bilo opaziti kakšnih problemov.
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika

gasdopodna
Model
Prispevkov: 339
Pridružen: 7. Feb 2010 ob 10:08
T-2: Že imam

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a gasdopodna » 26. Feb 2021 ob 14:07

Jaz zadnje kar sem opazil, da je par dni nazaj na naši bazni izpadu T-2 4G... Delovalo samo preko Telekoma...

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 8021
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 26. Feb 2021 ob 15:43

Ma sej, o takih informacijah so pa samo tiho. :grr:
***
Večletne izkušnje pri xDSL priključkih - priklopi in odprava napak, napeljava in priklopi optičnih kablov, brezžične rešitve wifi, Izkušnje tudi na vzdrževanju in servisu računalniške opreme. :wink:

Uporabniški avatar
atepej
Starešina
Prispevkov: 4213
Pridružen: 8. Jan 2013 ob 16:04
T-2: Že imam
Paket: Oranžni Diamant HBO - FTTH
Kraj: Ravne na Koroškem
Kontakt:

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a atepej » 26. Feb 2021 ob 16:11

Slika
Slika

franko
Novinec
Prispevkov: 15
Pridružen: 7. Nov 2016 ob 20:42
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a franko » 1. Mar 2021 ob 14:52

Živjo,

imam Iphone in ne morem pošiljati SMSov.
Do sedaj je dela bp, v zadnjih tednih pa sem opazil, da večkrat ne morem poslati SMSa (na ikoni od sporočil se izpiše klicaj).

Sem že klical na T2 in izgubil 1 uro: prvič so mi svetovali naj imam omrežje vedno na Telekomu, ampak ni nič pomagalo. Med drugim klicem, pa mi je rekla, da naj malo poiščem po spletu, ker ona ne uporablja iPhona.

Se mogoče komu sanja, kaj bi lahko bilo narobe?

Včeraj sem poslal kolegu, ki je na t2 in ni dobil, na bob tudi ne, danes pa sem poslal na Telekomova številko pa je slo.

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 8021
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 1. Mar 2021 ob 15:21

beri:
viewtopic.php?f=18&t=4349&hilit=iphone

oz. poišči pravo temo: viewforum.php?f=18

ta tema kje zdaj pišeš je samo za izpade.
***
Večletne izkušnje pri xDSL priključkih - priklopi in odprava napak, napeljava in priklopi optičnih kablov, brezžične rešitve wifi, Izkušnje tudi na vzdrževanju in servisu računalniške opreme. :wink:

bosttt
Faca
Prispevkov: 154
Pridružen: 20. Maj 2019 ob 16:50
T-2: Že imam

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a bosttt » 22. Mar 2021 ob 10:43

Še komu linija močno prekinja pri klicih na 080 številke? Zdaj se mi je že večkrat zgodilo, da skoraj nisem nič slišal kot da bi bil nekje v rovtah, v resnici sem pa v mestu in imam poln signal.

gasdopodna
Model
Prispevkov: 339
Pridružen: 7. Feb 2010 ob 10:08
T-2: Že imam

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a gasdopodna » 23. Mar 2021 ob 19:10

Meni pri vsakem x-tem klicu poka med pogovorom kamorkoli...
Vseeno ali sem na T-2 ali Telekom bazni. Tudi na drugih aparatih... (ni problem v aparatu) in tudi preko omrežja A1 ne...

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 8021
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 23. Mar 2021 ob 20:55

T-2 ni v A1 omrežju ampak Telekom.
***
Večletne izkušnje pri xDSL priključkih - priklopi in odprava napak, napeljava in priklopi optičnih kablov, brezžične rešitve wifi, Izkušnje tudi na vzdrževanju in servisu računalniške opreme. :wink:

gasdopodna
Model
Prispevkov: 339
Pridružen: 7. Feb 2010 ob 10:08
T-2: Že imam

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a gasdopodna » 24. Mar 2021 ob 08:13

Šlo je za to, da preko HoT-a ni teh pokov, HoT pa deluje preko A1... Pač nisem dlakocepil, ker sem mislil, da se bo razumelo, da je šlo z omembo A1 za drugega ponudnika in ne T-2...

Še predobro vem, da je T-2 preko Telekoma... NA ŽALOST...

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 8021
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 24. Mar 2021 ob 09:42

Jah glej, menjaj sim.... če to ne bo pomagalo prijavi napako, če še to ne bo pa.... menjaj operaterja, kaj naj ti rečem ?
***
Večletne izkušnje pri xDSL priključkih - priklopi in odprava napak, napeljava in priklopi optičnih kablov, brezžične rešitve wifi, Izkušnje tudi na vzdrževanju in servisu računalniške opreme. :wink:

gasdopodna
Model
Prispevkov: 339
Pridružen: 7. Feb 2010 ob 10:08
T-2: Že imam

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a gasdopodna » 24. Mar 2021 ob 17:09

MrTwelveTrees napisal/-a:
24. Mar 2021 ob 09:42
menjaj operaterja, kaj naj ti rečem ?
Takoj, ko mi namesto tega ponudijo ADEKVATNI trojček/dvojček brez mobilne telefonije, z enakimi karakteristikami kot T4.

Menjava iz T4 na T3 se mi cenovno ne splača... Je premalo razlike v ceni med njima, če pri T3 vsak mesec doplačam mobilno telefonijo drugje, sem v minusu...

Uporabniški avatar
MrTwelveTrees
Moderator
Prispevkov: 8021
Pridružen: 1. Mar 2008 ob 21:14
T-2: Že imam
Paket: imam

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a MrTwelveTrees » 24. Mar 2021 ob 18:30

Jaz sem simko od paketa Oranžni diamant ... ki ima ne vem 50 Gb ? dal svoji babici ki niti smse ne piše....Ima pa en star mobitel ki je skoz v 2G omrežju Telekoma. Bi sam uporabljal to simko, ampak žal ne, ker so kar naprej neki težave, enostavno sem sit tega preklapljanja med dvema omrežjama, itd...
***
Večletne izkušnje pri xDSL priključkih - priklopi in odprava napak, napeljava in priklopi optičnih kablov, brezžične rešitve wifi, Izkušnje tudi na vzdrževanju in servisu računalniške opreme. :wink:

gasdopodna
Model
Prispevkov: 339
Pridružen: 7. Feb 2010 ob 10:08
T-2: Že imam

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a gasdopodna » 24. Mar 2021 ob 20:53

Jaz, kot pravim, odklopim takoj, ko bojo dali kak adekvaten dvojček/trojček... Med T3 in T4 je tako mala razlika, da se mi bolj splača tudi ta SIM koristit, kot pa da je samo v predalu, pa še drugje doplačevat vsak mesec(nisem nek velik porabnik)...

Sedaj doplačujem drugje predplačniško samo občasno oz. po potrebi v primeru izpada T-2 mobilne ali zmanjka kakšnih enot... (Oranžni Mini)

gasdopodna
Model
Prispevkov: 339
Pridružen: 7. Feb 2010 ob 10:08
T-2: Že imam

Re: Problemi v omrežju...

Odgovor Napisal/-a gasdopodna » 7. Apr 2021 ob 21:28

A še kdo ne more poslat MMS sporočila?

Še pred dnevi je šlo od danes pa noče več... iz HoT-a gre normalno...

Odgovori