six - slovenian exchange
- NoName
- Administrator
- T-2: Že imam
- Paket: VDSL T4 KING + HDTV
six - slovenian exchange
cist eno offtopic pitanje.. za tale problem sm slisal ze s strani par userjev na telesmehu... zdj pa mam obcutek, da se pojavlja tud pri dolocenih t2 ipjih...
en iz siola ne more dostopat do mojega ip naslova (84.212.22.x). user, ki zeli dostopat je totalni noob tak da mu niti ne morem rect, da naj pogleda svoj ip naslov, kaj sele da traceroutea. se je ze kdo med vami srecal s tem problemom?
en iz siola ne more dostopat do mojega ip naslova (84.212.22.x). user, ki zeli dostopat je totalni noob tak da mu niti ne morem rect, da naj pogleda svoj ip naslov, kaj sele da traceroutea. se je ze kdo med vami srecal s tem problemom?
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
Pošlji ga na http://www.whatismyip.com =)
Naj obišče tale naslov:
http://www.moj-ip.com/
http://www.moj-ip.com/
- Malkec
- T-2jevec / Moderator
- Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
- Kraj: Maribor
Re: six - slovenian exchange
84.212. ni t-2 ip range. 89.212.*.* pa jeNoName napisal/-a:cist eno offtopic pitanje.. za tale problem sm slisal ze s strani par userjev na telesmehu... zdj pa mam obcutek, da se pojavlja tud pri dolocenih t2 ipjih...

- NoName
- Administrator
bu
torej po dolgem cajtu spet js...
dans sm se spet znasel pred takim taistim problemom.. nekdo ne more dostopat do mojega web serverja....
njegov provider je siol, ip je pa 86.61.108.x
moj provider je t-2, ip je pa 89.212.22.x
docim lahko brez preglavic dostopa do kolegovega serverja, cigar ip je 84.255.203.x. kaksna ideja, cigava je krivda? t-2jeva ali siolova? kam morm na helpdesk zatezit... NN, lahko morda ti kaj pomagas?
torej po dolgem cajtu spet js...
dans sm se spet znasel pred takim taistim problemom.. nekdo ne more dostopat do mojega web serverja....
njegov provider je siol, ip je pa 86.61.108.x
moj provider je t-2, ip je pa 89.212.22.x
docim lahko brez preglavic dostopa do kolegovega serverja, cigar ip je 84.255.203.x. kaksna ideja, cigava je krivda? t-2jeva ali siolova? kam morm na helpdesk zatezit... NN, lahko morda ti kaj pomagas?
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Prosim pokliči na HD-2: 0590-00-002. Tole morebitno napako bom tudi jaz z vso resnostjo javil mrežarjem (odnosno sem imel že včeraj en potencialen tovrstni incident). Ampak ti vseeno nujno javi simptome na HD-2!
EDIT: OK, tvoj primer je že javljen mrežarjem.
EDIT: NoName - pošlji mi na Zasebna sporočila vse gornje IP številke v celoti, ne pa z X-i
EDIT: OK, tvoj primer je že javljen mrežarjem.
EDIT: NoName - pošlji mi na Zasebna sporočila vse gornje IP številke v celoti, ne pa z X-i
Optika 100/10
- NoName
- Administrator
ip naslovi
odjemalcev ip: [cenzurirano
]
moj ip (nedelujoc server): [cenzurirano
]
kolegov ip (delujoc server): [cenzurirano
]

moj ip (nedelujoc server): [cenzurirano

kolegov ip (delujoc server): [cenzurirano