Računi
- ervins
- Model
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni diamant, FTTH
- Kraj: Kranj/Primskovo
Poslujem preko Sparkasse,kjer sem dobil digitalni podpis pošt@rca free(nisem prepričan,če je sedaj še brezplačen),banka pa ne zaračunava provizije za plačevanje položnic preko neta le stroški vodenja so 2,3€ na mesec.Pa še provizije za dvig gotovine na bankomatih drugih bank ne zaračunava.
Zadnjič spremenil ervins, dne 15. Feb 2007 ob 22:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Ja, potem so pa Sparkasse-ovci na boljšem... pozabil si še prišteti stroške vodenja računa na npr. NLBju, ki znaša dobrih 1,5 € / mesec + tvoje 4 položnice 1,2 € / mesec in še razmišljat ne rabiš na katerih bankomatih dviguješ denar.
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
V tej temi je recept, kako priti do programa http://t-2.rula.net/viewtopic.php?t=1624 

Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Kar poišči.madpanter napisal/-a:ok tnx za hitr odgovornimda na katerem kanalu pa je ta NASN? sem včeraj neki na hitro gledu po programski shemi pa nič zagledu

Prosim če si danes vzameš pol ure doma in izmeriš zmrzovanje (koliko cajta traja, in koliko cajta je med dogodki). Preveri, če imaš slučajno kakšen router v "koncertu".
Optika 100/10
- madpanter
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Ljubljana
Bom izmeril, sam glej včasih se slika nič ne ustavi včasih se pa na 5 minut. Kakor se ji sprdne najbolj kritično je pa u nočnih urah. Bom vprašal kolega kako mu dela tv, ker je zdej v bloku tudi on naročil. Edini router je pa na vhodu lan1, ker mam potem server gor na njega, domačo kiblo pa laptop občasno nalan 2 je IPTEL na lan 4 je pa TV
EDIT:
Kolega, ki živi v istem bloku in ima 4/512 internet, ISDN pri telekomu ter IPTV nima nič kock in nič ne šteka. Skratka jaz sem v pritljičju on pa v 7. nadstropju. Torej kje je potem problem
P.S.
Tehniki se še niso javili kljub temu, da so rekli da bojo v ponedeljek 12.2.2007 prišli.
EDIT:
Kolega, ki živi v istem bloku in ima 4/512 internet, ISDN pri telekomu ter IPTV nima nič kock in nič ne šteka. Skratka jaz sem v pritljičju on pa v 7. nadstropju. Torej kje je potem problem

P.S.
Tehniki se še niso javili kljub temu, da so rekli da bojo v ponedeljek 12.2.2007 prišli.