Telemach kupuje T2
- MrTwelveTrees
- Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: imam
Re: Telemach namerava kupiti T2
Odpuščanja bodo, to sigurno.
Ampak to vse v slabo korist T2.
Ampak to vse v slabo korist T2.
- MrTwelveTrees
- Moderator
In potem bo manj zaposlenih na T2, kar pomeni več dela za ostale, kvaliteta storitev pa bo seveda počasi padala,
seveda bo kakšen dal odpoved, dober kvaliteten kader pa de težko dobiti / obdržati.
Že tako se tehniki menjajo vsako leto (ker ne obstanejo v tej službi).
seveda bo kakšen dal odpoved, dober kvaliteten kader pa de težko dobiti / obdržati.
Že tako se tehniki menjajo vsako leto (ker ne obstanejo v tej službi).
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Pa to ni Telemach kriv. Kriv je bivši lastnik k je delal s firmo tako kot je.
Brez trenutnega (in v prihodnosti mogoče bivšega) lastnika T-2-ja sploh bilo ne bi več... bi ga že zdavnaj nekdo drug pohopsal. Krč je bil tisti, ki je svoje terjatve pretopil v lastniški delež in iz T-2-ja naredil dobičkonosno podjetje. Zajebavajo ga pa banke za (slabo zavarovane) kredite iz časov, ko je bil lastnik Zvon. Če bi se banke takrat pridružile prisilni poravnavi, ali pa bi bile sedaj pripravljene prestrukturirat kredite, ne bi bilo nobene potrebe po menjavi lastništva... T-2 je zdravo podjetje, ki bi lahko na dolgi rok brez težav odplačalo kredite... To, da se sedaj lastništvo menjuje, je verjetno posledica pritiskov (in groženj) v ozadnju, da če ne zlepa (po lastnih željah in pogojih), bo pa zgrda (s stečajem).
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Banke ga nič ne zajebavajo tako podjetje s krediti je takrat kupil. Kredite je treba poravnati. Če me spomin ne moti je T2 pred nekaj leti preko tožbe dobil 300 miljonov eur od TS- Če bi takrat tistega pol zneska namenil za poravnavo bi bilo danes vse drugače. To je tko k zdaj ko je Telemach kupil T2 jaz pač ne bom odplačal obrokov ki so mi preostali v T2 klubu saj to sem dolgoval T2-ju ne Telemachu. Ne gre to tko dolg je treba odplačati pa ne glede kdo ga je naredil.
- MrTwelveTrees
- Moderator
Mogoče bo pa po kakšnem čudežu nastalo še kakšno telekomunikacijsko podjetje v SLO (čeprav smo premajhni) ampak dopuščam možnost 1% 

Lahko bi nastalo kaj v stilu Boba in HoT-a pri mobilnih storitvah... to bi bila IMHO edina rešitev za nenehne podražitve na tem področju.
-
- Model
Če bo UVK odobril prevzem, je ta prevzem čisto politična odločitev. Objektivno tega ne bi smeli odobriti.
Kako čas hiti, je dejstvo, da forum neprekinjeno deluje že od marca 2006.
Stara garda, še pomnite?
Pa, ko se je pojavil nek novi "T-2", kako sem si želel 10/10 VDSL 

Stara garda, še pomnite?