MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)
Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)
Kolega je imel isti problem... Sem mu počistil podatke (aplikacije-sporočila-shramba), pa je spet lahko pošiljal.
- DustWolf
- T-2jevec
- T-2: Že imam
- Paket: 50/20
- Kraj: Zagradec
- Kontakt:
Re: MMS (Nastavitve podatkovnih in MMS parametrov)
Kot vidiš je razlogov lahko več.Ledenko napisal/-a: ↑24. Nov 2024 ob 21:51Mi zna kdo razložiti nekaj glede teh MMS-ov.
Oba starša imata pri T-2 mobilni številki. Pri enem normalno delujejo MMS-i, pri drugem ne (menda je na začetku delalo BP). Sem šel na nedelujočem telefonu sprva nastaviti nastavitve, kot sem našel nastavitve na internetu. Nič. Sem se čez nekaj dni spomnil, da imata starša zelo podoben telefon in v nastavitvah nastavim enako kot je na telefonu, kjer MMS-i delujejo (gre za skoraj enak telefon). Spet brez efekta.
Sta se v tem tednu oglasila v eni iz med poslovalnic, kjer se je menda zaposlen tudi nekaj časa za*ebaval z nastavitvami, dokler nista starša omenila SIM kartice, ki bi morda bila problematična. Po tem, ko je zamenjal SIM, so MMS-i spet delovali..... do danes, ko MMS-i spet ne delujejo (na telefonu, ko dodaš sliko, javi, da ni podprto). V čem je fora!?
Vedno bolj razmišljam, da bi prenesel številki drugam (pogosto je problem tudi dosegljivost).
Nastavitve telefona, ali pa zastarela SIM kartica. Glede na to da ste SIMko že dali novo je mogoče kaka nastavitvev.
Jaz osebno na katerem koli kolikor toliko sodobnem telefonu nisem imel težave.
LP,
Jure
--
Most problems are man-made.
Most problems are man-made.