Vse o T-2 mobilni telefoniji
-
madpanter
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: T4
- Kraj: Ljubljana
Odgovor
Napisal/-a madpanter » 10. Feb 2025 ob 11:56
DustWolf napisal/-a: ↑6. Feb 2025 ob 17:38
madpanter napisal/-a: ↑5. Apr 2023 ob 09:20
Skratka po recimo da 5-6 mesečnem jajcanju s tem problemom sem v ponedeljek se oglasil v poslovalnici, kjer je prijazna gospodična poklical tehnika Blaža, ki je v dveh klikih rešil zadevo katero helpdesk ni bil sposoben rešit v pol leta... Kaj je spremenil nimam pojma ampak mi je samo podala info da neki parameter ni bil pravilno naštiman. Torej signala ne zgubljam več, prijava v omrežje je skoraj takoj (prej čakal do 5 minut ob vklopu aparata da se prijavi) tko da v kolikor omenjeni Blaž bereš to kapo dol
Blaž pravi da je ob selitvi na drug priključkek prišlo do napake in LTE ni bil omogočen.
Moje razumevanje te napake je da ker telefon zarado nastavitev ne more uporabiti LTE za klic, prekine povezavo in zamenja tehnologijo za klic in potem rabi nekaj časa da prešalta nazaj za podatke. Ni pa to moje področje tako da se opravičujem če se izkaže da to ni res.
P.S.: Veliko strank potem ko ugotovi da ljudje na Level 2 supportu hitro rešijo tudi bolj zahrbtne težave, tako kot v tvojem primeru, si želi direkten kontakt z temi ljudmi in jih potem sprašuje vse. Ampak pač tako ne gre, ker Level 1 support še vedno odnese 90% ukvarjanja, pa tudi več kilometrine imajo s tem tako da Level 2 ne more prevzeti cele stranke in vseh potencialnih problemov. Zato se imena teh ljudi in direktne kontakte malce skriva. Je pa Blaž videl tvoje sporočilo.
LP,
Jure
Mislim, da takrat še VOLTE sploh še ni bil aktualen, dejansko so bili problemi kakor rečeno dolga prijava v omrežje, po klicu na 3g (takrat je še bil na telekom gostovanju) je omrežje dol padalo, pa še kaj drugega. Sedaj sem že cca pol leta naročnik A1 in načeloma vse deluje oziroma nisem opazil, da kaj ne bi delovalo in sem zadovoljen s storitvijo.

Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS