Splošna debata o TV programih
- kitl
- Administrator
- T-2: Že imam
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Re: Splošna debata o TV programih
OK tam sem marsikaj že slišal tudi od tega da se SportKLub kmalu vrača v shemo pa ga še do danes ni. 

Zdaj ko so dodali na telemachu arenasport programe sem prišel do primerjave. Če bi moral izbirati med programi sportkluba in arenesport bi definitivno vzel sportklub ker na njem je več slovenskih prenosov tekem. Top tekme v nogometu lahko pogledam na kodiju. Zato potem ne bom doplačeval za arenosport po 31.8.
Kolikor mi je znano za Arena Sport TV ne bo nihče doplačeval, ker se ukinja.
Zato pa so lahko dodali njihove kanale na Telemachu, ker je bil to "srbski dogovor". Torej Sport klub se je že umaknil iz Srbije (tudi iz BIH, ČG in Mak.) ter vse pravice za regijo prodal (Arena Sport), v zameno pa bo Arena Sport naredila isto ter se poleti umaknila iz Slo in Hrvaške. Srbske športne vojne bodo s tem končane.
Zato pa so lahko dodali njihove kanale na Telemachu, ker je bil to "srbski dogovor". Torej Sport klub se je že umaknil iz Srbije (tudi iz BIH, ČG in Mak.) ter vse pravice za regijo prodal (Arena Sport), v zameno pa bo Arena Sport naredila isto ter se poleti umaknila iz Slo in Hrvaške. Srbske športne vojne bodo s tem končane.
Torej do poletja dobimo Sportklube na T2?
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Očitno. V vmesnem času pa je Telemach izkoristil priložnost in verjetno s tem pridobil še kakega novega naročnika.
-
- Začetnik
A to imaš kakšne insajderske informacije da se Arena ukinja?