Ali kdo pozna kako varjanto, kako bi v apartmajih, kjer imamo turiste, namestil nek IPTV app, kjer bi bili samo glavni TV programi iz evrope. Recimo BBC, RAI, ZDF in podobno?
Nič posebnega, samo nekaj glavnih tv kanalov, tako kot je to recimo v hotelih rešeno.
Hvala
obstaja kak IPTV app za smart TV <- FREE
- kitl
- Administrator
- T-2: Že imam
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Re: obstaja kak IPTV app za smart TV <- FREE
T-2 ima Hotel mode kolikor je meni znano. Poklič 064 064 064 pa boste se dogovorili.
To ne bo free
Ko sem bil v bosni v nekem apartmaju, so imeli na android box naložen nek piratski IPTV app, kjer je bila izbira po državah in potem tam not neki random programi iz teh držav. Verjetno nekaj takšnega išče.

- MrTwelveTrees
- Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: imam
Poznam. 100€ na leto na sprejemnik. Malo preveč za tiste 2 meseca gostov. Za ta denar raje T-2 vzamem vsako leto na novo pa potem prekinem.
Mislil sem, da obstaja kaj odobnega recimo kot TuneIn Radio, ker so free radiji.
Da obstaja kaka playlista, ki bi jo vnesel v kak Smart IPTV app, in se ta playlista nebi nič spreminjala ali menjala, ker ti TVji ne zahtevajo plačevanja naročnin.
Da obstaja kaka playlista, ki bi jo vnesel v kak Smart IPTV app, in se ta playlista nebi nič spreminjala ali menjala, ker ti TVji ne zahtevajo plačevanja naročnin.