ZTE MF920V
ZTE MF920V
Pozdrav,
dobil sem 4g wifi router, in mi nikakor ne uspe preko T-2 GSM kartice usposobiti interneta. Če dam kakšno drugo kartico v router dela BP. (bob, hofer). Ima kdo kakšne nastavitve, v modem pridem naprej dalje pa me ne spusti do interneta. Če dam kartico v telefon, internet deluje.
Lep pozdrav.
dobil sem 4g wifi router, in mi nikakor ne uspe preko T-2 GSM kartice usposobiti interneta. Če dam kakšno drugo kartico v router dela BP. (bob, hofer). Ima kdo kakšne nastavitve, v modem pridem naprej dalje pa me ne spusti do interneta. Če dam kartico v telefon, internet deluje.
Lep pozdrav.
- MrTwelveTrees
- Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: imam
Re: ZTE MF920V
Da ni zaklenjen na A1 omrežje ?
to pa nevem, ni kje videt, mobitel omrežne št. pa nimam
Pozdrav,
tako je samo APN sem moral nastaviti na internet.t-2.net pa deluje. Pa to sem rabil 2 dni
HVALA !
tako je samo APN sem moral nastaviti na internet.t-2.net pa deluje. Pa to sem rabil 2 dni

HVALA !
zanima me kako ročno nastavim APN internet.t-2.net na ZTE modem
Ali moram v modem vstaviti t-2 kartico za wifi in potem se povezati na ZTE ali kaj drugega
Ali moram v modem vstaviti t-2 kartico za wifi in potem se povezati na ZTE ali kaj drugega
- NoName
- Administrator
- T-2: Že imam
- Paket: VDSL T4 KING + HDTV
Kakor se enega ZTE hotspota spomnim, ima en web vmesnik, na katerem lahko nastaviš APN... imho daš najprej simko not, po potrebi skenslaš PIN check, nastaviš APN, in dvigneš povezavo...
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
ok sem uspel ročno nastaviti s pomočjo YouTube prispevka, sedaj pa me zanima kaj bo v primeru, da na te nastavitve vstavim v modem spet kartico krugega operaterja, npr. Telemach, Hofer itd. Ali moram pred tem ponovno spremeniti APN v prazno polje, ali moram dodati mogoče nov APN ali pa lahko pustim tako kot je?