Telemach
- lok
- Uporabnik
- T-2: Že imam
- Paket: 300/100
- Kraj: Trbovlje
Re: Telemach
Ker je daljinec od telemacha požrešen, me zanima kako se izklopi osvetlitev tipk pri daljincu?
-
Skorc
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Malo mešano
- Kraj: Pince
Mislim, da bo tole rešitev: Tipka EON / Nastavitve / Daljinski / Klikneš na naziv daljinca / izbereš čas osvetlitve oziroma vključiš opcijo "Varni način" (po defaultu je vrednost Varnega načina = izključen).
dober dan. če lahko tle vprašam...tisti k ste na Telemachu, a lahk kir deli IP naslov od programa Sportklub 4, da bi ga lahko gledu v Multicast programu na PCju?
zgleda da se mi je SK4 nekak spremenil v SK7 in zdej SK4 nimam...
zgleda da se mi je SK4 nekak spremenil v SK7 in zdej SK4 nimam...
Se pravi, da nimaš EON boxa ali EON aplikacije, da gledaš na MultIcastu. Malo je to nerodno PC na TV... Kateri paket pa imaš na Telemachu?
Nism js na telemachu, na telekomu sm. ampak že leta in leta ni SKja na telekomu. tko da SK gledam na multicast na PCju...
Torej imaš omogočene Telemach streame na Telekomu ali kako je to mogoče?
To pa tud js ne vem čist točno, je bolš da vam kdo drug pove, k se mal bolj spozna na to k jaz...
-
strom
- Legenda
- T-2: Še nimam
- Paket: Šel drugam (doklet ni FTTH T2)
Zvišujemo internetne hitrosti za EON 5G storitve
Pri Telemachu pospešeno gradimo in širimo našo napredno infrastrukturo, ki odpira vrata mobilni tehnologiji 5G. Že od leta 2024 našim uporabnikom nudimo tudi EON 5G pakete, ki zagotavljajo vrhunske storitve in obilico zabave.
Vsem uporabnikom EON 5G paketov je odslej na voljo hitrost prenosa podatkov do 300/100 Mbps (prenos iz omrežja/prenos v omrežje)*.
Nadgradnja našim uporabnikom omogoča še bolj tekočo in zanesljivo izkušnjo pri spremljanju športnih vsebin, igranju iger in uporabi digitalnih storitev.
* Dejanska hitrost je odvisna od več dejavnikov, kot so lokacija uporabnika, zmogljivost omrežja, obremenjenost bazne postaje in uporabljena terminalska oprema.
vir: https://telemach.si/novosti/novosti-hom ... tve-230426
Pri Telemachu pospešeno gradimo in širimo našo napredno infrastrukturo, ki odpira vrata mobilni tehnologiji 5G. Že od leta 2024 našim uporabnikom nudimo tudi EON 5G pakete, ki zagotavljajo vrhunske storitve in obilico zabave.
Vsem uporabnikom EON 5G paketov je odslej na voljo hitrost prenosa podatkov do 300/100 Mbps (prenos iz omrežja/prenos v omrežje)*.
Nadgradnja našim uporabnikom omogoča še bolj tekočo in zanesljivo izkušnjo pri spremljanju športnih vsebin, igranju iger in uporabi digitalnih storitev.
* Dejanska hitrost je odvisna od več dejavnikov, kot so lokacija uporabnika, zmogljivost omrežja, obremenjenost bazne postaje in uporabljena terminalska oprema.
vir: https://telemach.si/novosti/novosti-hom ... tve-230426