Nedelovanje in motnje določenega programa
Re: Nedelovanje in motnje določenega programa
Ne dela že o osmih zjutraj, več programov (nisem preverjal, kateri). Obvestilo o izpadu komaj najdeš na spletni strani T2, totalna šlamparija...
V klicnem centru so povedali, da je pretrgana linija z Zagrebom, to je vse.
Mogoče kdo ve kaj več?
V klicnem centru so povedali, da je pretrgana linija z Zagrebom, to je vse.
Mogoče kdo ve kaj več?
Pridružen 15. Avg 2006
Zadnjič spremenil Frenk71, dne 29. Avg 2026 ob 13:50, skupaj popravljeno 1 krat.
- hdi
- Znanec
- T-2: Že imam
- Paket: all inclusive OPTIKA 100/10
- Kraj: Murska Sobota
To ni čisto tako. Meni deluje BP že 25 let od zaćetka T-2.
Zadnjič spremenil Frenk71, dne 29. Avg 2026 ob 13:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Nenapovedana prekinitev: od 28. 8. 2026 08:16
Kraj: Zagreb
Zaradi tehničnih težav od 08:16 dalje prihaja do izpada nekaterih televizijskih programov. Do motenj delovanja prihaja na programih CineStar TV, CineStar TV 2, CineStar TV Comedy, CineStar TV Premiere 1, CineStar TV Premiere 2, HRT 1, HRT 2, RTL HR, RTL 2 HR, RTL Kockica, RTL Living in RTL Passion. Ekipa napako že aktivno odpravlja in se trudi za čimprejšnjo vzpostavitev normalnega delovanja. Iskreno se vam opravičujemo za nastale nevšečnosti in se vam zahvaljujemo za razumevanje.
Ampak da najdeš pa se moraš kar potrudit
Kraj: Zagreb
Zaradi tehničnih težav od 08:16 dalje prihaja do izpada nekaterih televizijskih programov. Do motenj delovanja prihaja na programih CineStar TV, CineStar TV 2, CineStar TV Comedy, CineStar TV Premiere 1, CineStar TV Premiere 2, HRT 1, HRT 2, RTL HR, RTL 2 HR, RTL Kockica, RTL Living in RTL Passion. Ekipa napako že aktivno odpravlja in se trudi za čimprejšnjo vzpostavitev normalnega delovanja. Iskreno se vam opravičujemo za nastale nevšečnosti in se vam zahvaljujemo za razumevanje.
Ampak da najdeš pa se moraš kar potrudit
Zadnjič spremenil Frenk71, dne 29. Avg 2026 ob 13:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Hvala, končno ena konkretna informacija. Ampak vzrok še vedno ni naveden...
Pa kje si to našel, meni ni uspelo.
Pa kje si to našel, meni ni uspelo.
Pridružen 15. Avg 2006
A 
Zadnjič spremenil Frenk71, dne 29. Avg 2026 ob 13:49, skupaj popravljeno 1 krat.
- MrTwelveTrees
- Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: imam
Sej... ko bodo boš naročnik A1 in bodo tam težave, boš pa spet menjal naročnino ... sej to je normalno.
Ne odkrivamo tople vode.
Ne odkrivamo tople vode.
------------------------------------------------------------------------------
- napeljava optike in odprava prekinitev
- napredni wifi sistemi
- varnostne kamere
- napeljava optike in odprava prekinitev
- napredni wifi sistemi
- varnostne kamere
Zadnjič spremenil Frenk71, dne 29. Avg 2026 ob 13:51, skupaj popravljeno 1 krat.
LoL… razumem, če kritizira T-2, ker ni vse rožnato. Ampak to, da promovira A1 (najcenejšega, a hkrati najslabšega ponudnika fiksnih storitev v Sloveniji), je pa tragikomično.
Prosim za razlago za laike, kot sem jaz...
Pridružen 15. Avg 2006
@Frenk71: Sem povsem resno vprašal, ker se ne spoznam na te zadeve.
Zdaj se pa odloči, a boš še naprej trolal, al boš konstruktiven. Ker s tem načinom ne prispevaš nič pozitivnega.
Zdaj se pa odloči, a boš še naprej trolal, al boš konstruktiven. Ker s tem načinom ne prispevaš nič pozitivnega.
Pridružen 15. Avg 2006