Bi ukinila ta luksuz, ker se mi ne da več ukvarjati s tem, ko je treba kaj dodajat oz. spreminjat, pa sumim, da le redko kdo sploh uporablja...
Seznami predvajanj (M3U) + EPG + Logotipi - IPTV, Kodi, Tano
- Lorem Ipsum
- Model
- T-2: Že imam
Re: Seznami predvajanj (M3U) + EPG + Logotipi - IPTV, Kodi, Tano
Zanima me, če sploh kdo uporablja playliste in epg z barvnimi kodami v Kodiju?
Bi ukinila ta luksuz, ker se mi ne da več ukvarjati s tem, ko je treba kaj dodajat oz. spreminjat, pa sumim, da le redko kdo sploh uporablja...
uporabljam, ne ukinitiLorem Ipsum napisal/-a: ↑8. Sep 2026 ob 17:13Zanima me, če sploh kdo uporablja playliste in epg z barvnimi kodami v Kodiju?
Bi ukinila ta luksuz, ker se mi ne da več ukvarjati s tem, ko je treba kaj dodajat oz. spreminjat, pa sumim, da le redko kdo sploh uporablja...![]()
-
valnet
- Novinec
- T-2: Še nimam
- Paket: - Niti ga ne bom imel!
- Kontakt:
Se strinjam. Kar se mene tiče, lahko to mirno ukineš. Mislim, da zdaj pri sodobnejših ponudbah/rešitvah le še malokdo uporablja Kodi.Lorem Ipsum napisal/-a: ↑8. Sep 2026 ob 17:13Zanima me, če sploh kdo uporablja playliste in epg z barvnimi kodami v Kodiju?
Bi ukinila ta luksuz, ker se mi ne da več ukvarjati s tem, ko je treba kaj dodajat oz. spreminjat, pa sumim, da le redko kdo sploh uporablja...![]()
Če pa že kdo, lahko komot tudi brez barvnih kod, ni bistvene razlike. Ker sem se pred leti tudi sam veliko ukvarjal s Kodijem, zelo dobro
vem koliko dodatnega dela zahteva dodajanje barvnih kod.