crknu vood
-
- Model
- T-2: Že imam
- Paket: FTTH 10/10+1HDTV+1TV+telefon
Heh kot kaže imajo ti Vood-i samo cca. 1 leto življenske dobe...
Jaz sem ga imel od konec lanskega februarja in je tudi moj danes pustil dušo oziroma drugega ni več delal kot mi nažmigaval...
Pa ker pač nisem iz prestolnice sem moral zelo hitro z avtom (na lastne stroške seveda) napraviti cca. 120km do Maribora in nazaj, pa še ti prostori na Streliški so tako skriti da bi jih še James Bond komaj našel...
(na enem listu A-4 imajo cca. 5 cm velik napis T-2...
No vseeno mi je glavno to da ta novi sedaj dela...
tok tok...

Jaz sem ga imel od konec lanskega februarja in je tudi moj danes pustil dušo oziroma drugega ni več delal kot mi nažmigaval...

Pa ker pač nisem iz prestolnice sem moral zelo hitro z avtom (na lastne stroške seveda) napraviti cca. 120km do Maribora in nazaj, pa še ti prostori na Streliški so tako skriti da bi jih še James Bond komaj našel...

No vseeno mi je glavno to da ta novi sedaj dela...

-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
-
- Model
- Paket: FTTH 10/10+1HDTV+1TV+telefon
Sem klical na tehnično pomoč pa mi je tip povedal da je verjetno šel vood rakom žvižgat in da je najboljše če se ga zamenja...
No zdaj pa bodi pameten, če bi vztrajal da ga naj poskušajo popraviti z resetom (kar niti nisem vedel) bi se mi lahko zgodilo to, da bi mi Streliško zaprli ob 16.uri in potem cel vikend lahko spremljam "dogajanja v tunelu"...

No zdaj pa bodi pameten, če bi vztrajal da ga naj poskušajo popraviti z resetom (kar niti nisem vedel) bi se mi lahko zgodilo to, da bi mi Streliško zaprli ob 16.uri in potem cel vikend lahko spremljam "dogajanja v tunelu"...

-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10