Da nebo vse zvenelo kritično bo padla samo ena pohvala in to je nizke cene telefoniranja in naročnina!
Kot bo nekdo predvideval bo imel prav sem "ŠE" uporabnik T2 interneta in telefonije torej polno razvezan dostop.
Na t2 sem približno čakal 1 mesec in pol tukaj nekje (kar je bilo hitro napram takratnih ostalih zgodbic).
No v glavnem pride priklopit prvo ko odide opzaim da upload in download ne dela tako kot bi moglo namesto teoretičnih 128 KB downloda je realnih 80KB in to z T2 strani.
Namesto teoretičnih 128KB uploda realnih 13KB

Današnje stanje
po dveh mesaecih 80KB uploda super delalo po 2 mesecih potem upload drastično pade na 50... pada 40 pada 30.... spet klicarim če so mi oni znižali paket slučajno ne niso ok no potem pa porihtajte od takrat pa do danes še ni bilo dobenega okrog iz T2
tako da zdaj vztrajam pri 30 - 40 KB uploda če imam dober dan potem še celo pride do 50KB.
Ima kdo kakšno idejo kaj še je sploh za naredit telefonske inštalacije nažalost nemorem menjat (v bloku doma)
počasi sem že obupal in študiram da takoj ko bo na voljo triera telefonija bom spremenil ponudnika..