Kje so opomini?

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
BabyLove
Začetnik
T-2: Že imam
Paket: 10/2
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Kje so opomini?

Odgovor Napisal/-a BabyLove » 25. Feb 2007 ob 15:58

Zivjo!

Pri nas se nekaj cudnega dogaja, ali pa samo nimajo poslihtane evidence okol placanih in neplacanih racunih?

Vedno placam racun preko klik-a. Veckrat zamudim rok placila (pac studentka z vedno prazno denarnico) :P in do sedaj NIKOLI nisem prejela opomina? :o

Pred kratkim sem pospravlala sobo in cudezno nasla neplacano poloznico za mesec september (rok placila 15.oktober)? :?: :?: Preverila arhiv na kliku in res nisem placala tisti mesec poloznice. :roll: Nikol nobenga opomina ne dobim in zdej samo se cakam da mi pridejo rubit po stanovanju. :shock:

Klicem na t2 helpdesk in punca pojma nima o tem in mi sploh ne zna pomagat. Niti to ne ve na koga naj se obrnem ali kam naj pisem!!! Pojma ni imela. :twisted:

Ima kdo kaksen predlog?
Lana aka BabyLove
http://www.fu-student.com

mali-40
Legenda
T-2: Še nimam
Paket: FTTH 20/20 T1
Kraj: koroška

Odgovor Napisal/-a mali-40 » 25. Feb 2007 ob 16:54

pokliči na 059002299

jurcek
Navdušenec
Paket: 20Mbps / 2Mbs
Kraj: maribor

Odgovor Napisal/-a jurcek » 25. Feb 2007 ob 16:56

mislim da je tole faks kaj si dal :)

lp jure
Slika

BabyLove
Začetnik
Paket: 10/2
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BabyLove » 25. Feb 2007 ob 17:20

Zivjo!

Ja sej sm klicala??

In na helpdesku mi je ena zenska dvignila, k ni mela pojma o pojmu. Sploh pa ne o poloznicah in racunih in opominih, pa ni mela vpogelda v to a smo ze placal al ne, in kolk smo se dolzni in nic.....
Lana aka BabyLove
http://www.fu-student.com

Uporabniški avatar
pack
Legenda
Paket: PRD:VDSL1/1 vmesnika ISDN+PSTN
Kraj: Trzin

Odgovor Napisal/-a pack » 25. Feb 2007 ob 21:40

Kaj pa če probaš še enkrat klicat na klicni center 059 000 000 in držiš pesti, da se ne bo spet oglasila tista pupa, ampak nekdo, ki bo mogoče celo vedel, kam se lahko obrneš? :wink:
Slika
Za počitnice varčujem pri T2!

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Paket: T4

Odgovor Napisal/-a madpanter » 25. Feb 2007 ob 21:53

Nikamor se nemoreš obrnit, ker smo mi hotli pač računovodstvo dobit oziroma tajništvo in ti nihče nične preveže da bi preveril nekaj
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Bine
Guru
Paket: 100/100

Odgovor Napisal/-a Bine » 25. Feb 2007 ob 22:07

Pa dopis napiši.
Zagotovo bo prišel do pravih "oči" ;-)

Sicer pa se strinjam, da bi IT firma morala poslovati bolj v duhu dejavnosti.... lahko bi imeli recimo mail.box.... v stilu "racunovodstvo@t-2.net" ali pa "reklamacije@t-2.net" itd...
Neprimerno bolj učinkovito, kot pa prekladanje papirjev in vztrajanje na pošiljanju faxov.
Elektronski dokumenti so že lep čas pravno veljavni in enakovredni papirnatim, zato je takšno konzervativno vztrajanje na komunikacijskem mediju prejšnjega stoletja milorečeno smešno.

Skratka: sodobna organizacija in sodoben odnos do strank (bojda se temu moderno reče: CRM ;-)) je vsekakor konkurenčna prednost, če imaš več ponudnikov istih storitev.
Dokler pa je T-2 edini, pač lahko deluje kot -hm- deluje, ker zaradi tega ne bo izgubil veliko strank (najbrž celo nobene), vsekakor pa je takšna nedosegljivost vsaj za moje pojme nesprejemljiva.

Tko.
Zdaj pa naj to upoštevajo ali pa ne.
Slika

Skorc
Starešina
Paket: Malo mešano
Kraj: Pince

Odgovor Napisal/-a Skorc » 25. Feb 2007 ob 22:22

Bine:

Eno malenkost si pozabil pri elektronskih dokumentih - preverjanje pristnosti. Ko je tehnično izvedeno tako na strani odjemalca kot pa strani ponudnika je elektronski dokument enakovreden "klasičnem" dokumentu z lastoročnim podpisom.

Osebno sem pristaš e-rešitev in kjer se le da jih s pridom uporabljam. Pustimo sedaj ob strani, da imam N certifikatov namesto le enega :?
Lep pozdrav,
Škorc

Slika

Odgovori