[Imam] 8/1 + ISDN polno razvezan dostop
Logično... računalnik mora biti priključen za modemom če želiš, da bo delalo. Iz povedanega sklepam, da si enkrat enega priklopil na modem, drugič drugega...
Edit: Raje takoj za modem priključi router in nato na router priklopi oba računalnika.
Edit: Raje takoj za modem priključi router in nato na router priklopi oba računalnika.
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

- Bergie
- Novinec
- T-2: Že imam
- Paket: 8/1
- Kraj: Škofja Loka
Zgleda, da tudi tokrat nisem dobro razložil.
Najprej sem pač normalno uredil, tako, kot smo imeli prej pri SIOL-u.
Modem->router->2 računalnika
Ker mi povezava na zgornjem računalniku ni delala, sem poizkusil zgornji računalnik povezati direktno na modem (preko najdaljšega kabla, katerega trenutno sumim, da je nekaj narobe z njim) in še vedno ni delovalo.
Da sem se prepričal, da ta kabel ne deluje, sem v zgornje nadstropje prenesel modem in sedaj je ta računalnik delal. Preko najdaljšega kabla sem (preko drugega izhoda na modemu) povezal še spodnji računalnik, ki pa ni deloval.
Zato sumim najdaljši kabel.
Ali lahko kabel neha delovati med preklopom SIOL-a v T-2?
Najprej sem pač normalno uredil, tako, kot smo imeli prej pri SIOL-u.
Modem->router->2 računalnika
Ker mi povezava na zgornjem računalniku ni delala, sem poizkusil zgornji računalnik povezati direktno na modem (preko najdaljšega kabla, katerega trenutno sumim, da je nekaj narobe z njim) in še vedno ni delovalo.
Da sem se prepričal, da ta kabel ne deluje, sem v zgornje nadstropje prenesel modem in sedaj je ta računalnik delal. Preko najdaljšega kabla sem (preko drugega izhoda na modemu) povezal še spodnji računalnik, ki pa ni deloval.
Zato sumim najdaljši kabel.
Ali lahko kabel neha delovati med preklopom SIOL-a v T-2?