Janković naš prijatelj
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
Jaz ne bom komentiral nepreverjenih govoric. Vragsigavedi kdo je to plasiral. Ali je bilo objavljeno "samo naključno" hkrati s tem, ko je Jankovič hotel nelegalno ustaviti pogodbeno potrjena dela? In kdo je tisti Moderndorfer, iz katerega kar vre vnema, da bi Gratel zaustavil.Bine napisal/-a:Nimda, jaz sploh ne govorim o Jankoviću.
Jaz govorim o tem, da Telekom ponuja Gratelu 50 milionov eurosov za omrežje; Gratel pa je, tako viri v Financah, pripravljen prodati za 100 milionov €€€.

Optika 100/10
-
- Znanec
- Paket: ?aka na pošti
- Kraj: Internet
Evo ti ga:Navadni Nimda napisal/-a:In kdo je tisti Moderndorfer, iz katerega kar vre vnema, da bi Gratel zaustavil.

tolmač slovenskega znakovnega jezika; tolmač in samostojni podjetnik
-
- Starešina
Gre za figuro na politični šahovnici, ki nastopa (na stroške mesta Ljubljana) na tiskovkah in govori neresnice.
Kdo ga je izvolil in kaj ima od tega, da hoče na vsak način zaustaviti Gratel? Hočem vedeti, zakaj imamo take ljudi, ki delajo v nasprotju z interesi Ljubljančanov in Ljubljančank!
Kdo ga je izvolil in kaj ima od tega, da hoče na vsak način zaustaviti Gratel? Hočem vedeti, zakaj imamo take ljudi, ki delajo v nasprotju z interesi Ljubljančanov in Ljubljančank!

Optika 100/10
-
- Starešina
Župana se je izvolilo zaradi tega, da bo podpiral interese Ljubljančanov, ne pa zato, da bo ODLOČAL kaj tej interesi Ljubljančanov so! 
So pa vsakomur jasni, vsaj v primeru Gratel: imeti boljši, hitrejši, sodobnejši, stabilnejši internet, ki je precej cenejši od "nekaterih konkurenčnih".
Tukaj pa ne vidim vzroka, da sta vsaj Jankovič+Moderndorfer proti. Nekaj hudega jju mora motivirati, da delujeta v nasprotju z legalnostjo. Valjda nauš trdil, da ne vesta, da s tem početjem povzročata škodo?!

So pa vsakomur jasni, vsaj v primeru Gratel: imeti boljši, hitrejši, sodobnejši, stabilnejši internet, ki je precej cenejši od "nekaterih konkurenčnih".
Tukaj pa ne vidim vzroka, da sta vsaj Jankovič+Moderndorfer proti. Nekaj hudega jju mora motivirati, da delujeta v nasprotju z legalnostjo. Valjda nauš trdil, da ne vesta, da s tem početjem povzročata škodo?!

Optika 100/10
-
- Starešina
- tonimona
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Koper
Bine. Kaj si pil tinto? Pravljica, da ljubljančani ne želijo optičnega omrežja ( oz. da to ni dobro za njih) z zastonj priklopom in za spodobno ceno na mesec, je manj kredibilna od Rdeče kapice.
Zadnjič spremenil tonimona, dne 7. Mar 2007 ob 17:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Ej Nimda... tole dodaj tam na hajdparku... če že limate Nightwish linke gor...
http://www.youtube.com/watch?v=ldOopyBy7u0
Drgač so pa to eni Finci... pevka je pa (ex?)operna pevka.
Ampak še vedno se lahko skrijejo pred irsko musko press
@tonimona: spil sem en pir, ker so mi na pizzo feferone podtaknili
Sem pa alergičen po defaultu na vsako suvereno dopovedovanje kaj si nekdo želi.
http://www.youtube.com/watch?v=ldOopyBy7u0
Drgač so pa to eni Finci... pevka je pa (ex?)operna pevka.
Ampak še vedno se lahko skrijejo pred irsko musko press

@tonimona: spil sem en pir, ker so mi na pizzo feferone podtaknili

Sem pa alergičen po defaultu na vsako suvereno dopovedovanje kaj si nekdo želi.

-
- Navdušenec
- Paket: 1/256
- Kraj: Koseze
a zakaj to pocne?Navadni Nimda napisal/-a:Dejstvo je, da je Jankovič naredil neumnost. In s preklanjem po medijih se ne pridobi nič, kvečjemu se razgrevajo čustva in posledično izgublja energija in elan. Mislim, da je dosti pameten, da to ve. In potem prec sledi vprašanje: če to ve, zakaj potem to počne? Kaj ima od tega, da hoče na vsak (tudi nelegalen) način ustavljati Gratelovce pri gradnji optičnega omrežja? A mu ni jasno, da so cajti samovoljnega harambašenja stvar preteklosti?
ja, a se nisi spregledal, da se bo po 4 letnem mandatu gledalo kaj vse je naredil... in ce je on sedaj zadevo zaustavil, ker je nelegalna si s tem samo prizadeva, da bi bile vse stvari legalne, sej to naj bi tudi pocel, ne?
in potem bo ON zadevo pozegnal in bo rekel, da se je v njegovem mandatu zgradila optika... bravo ZOKI!
da bo mera ironije popolna bo rekel, da zeli omogociti vsem IZBIRO in bo rekel, da mora tudi TS zgraditi svoje omrezje
sej moznost IZBIRE, tudi optike, je v interesu vseh LJ, ne?
- tonimona
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Koper
@ Bine
To, da si spil pivo, je pozitivno in nimam nič proti. Da pa zatrjuješ. da si ljubljančani ne želijo optičnega omrežja, pa že meji na napotnico za obisk strokovnjaka. Lahko pa daš pobudo za referendum v LJ za ali proti optiki in vedi, da če se ljubljančani odločite proti optiki, bom zelo vesel, saj to pomeni, da bodo ostali kraji prej pokriti.
To, da si spil pivo, je pozitivno in nimam nič proti. Da pa zatrjuješ. da si ljubljančani ne želijo optičnega omrežja, pa že meji na napotnico za obisk strokovnjaka. Lahko pa daš pobudo za referendum v LJ za ali proti optiki in vedi, da če se ljubljančani odločite proti optiki, bom zelo vesel, saj to pomeni, da bodo ostali kraji prej pokriti.