Internet ilegalno
Uhh presenečen sem nad tako množičnem odzivu. 
Ok, vidim da sem zmeden sam. Se opravičujem. Skratka tisti kabel, ki je direkt iz omarce je Telemach in sicer televizija, medtem ko imam pri T-2 adsl. Sem pa imel Amis preko Telemachha, tako da sem bil v zmoti.
Toda vseeno se je prikljucil na moj telemach kabel in to pomeni, da neki ne stima ne?!

Ok, vidim da sem zmeden sam. Se opravičujem. Skratka tisti kabel, ki je direkt iz omarce je Telemach in sicer televizija, medtem ko imam pri T-2 adsl. Sem pa imel Amis preko Telemachha, tako da sem bil v zmoti.

Toda vseeno se je prikljucil na moj telemach kabel in to pomeni, da neki ne stima ne?!
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
- ervins
- Model
- Paket: Oranžni diamant, FTTH
- Kraj: Kranj/Primskovo
Glede ilegalnega interneta:
Konkreten primer je pri prijatelju v Kranju.Tip kupi laptop in ko ga priklopi mu najde tri brezžične povezave,od katerih sta dve prosti in jih veselo uporablja že več kot mesec.Res da DL doseže samo 25-30 kb/s ampak mu za surfanje zadostuje ob UL 10kb/s.Čudno se mi zdi da nihče ne porajta vsilivca.
Konkreten primer je pri prijatelju v Kranju.Tip kupi laptop in ko ga priklopi mu najde tri brezžične povezave,od katerih sta dve prosti in jih veselo uporablja že več kot mesec.Res da DL doseže samo 25-30 kb/s ampak mu za surfanje zadostuje ob UL 10kb/s.Čudno se mi zdi da nihče ne porajta vsilivca.
-
- Znanec
- Paket: vdsl ki dela kot žmigovc
- Kraj: log
Jigga, vzemi cvicange, prerezi kabel, na kabel ki gre v njegovo stanovanje priklopi vtikac za elektriko in vstekaj v vticnico. tako bo ujel tudi 50Hz signal z lepimi slikcami 
Zakaj to govorim?
Ker se je dve leti sosed šlepal na mojem kablu od kabelske in to sem ugotovil šele ko so od kabelske prišli zamenjat celoten kabel od omarice do stanovanja. ce bi vedel to prej, bi sosed sigurno dobil tako lekcijo.
zadeva je pa zgledala takole: http://shrani.si/files/kif4216vbhk.jpg

Zakaj to govorim?
Ker se je dve leti sosed šlepal na mojem kablu od kabelske in to sem ugotovil šele ko so od kabelske prišli zamenjat celoten kabel od omarice do stanovanja. ce bi vedel to prej, bi sosed sigurno dobil tako lekcijo.
zadeva je pa zgledala takole: http://shrani.si/files/kif4216vbhk.jpg
- NoName
- Administrator
- Paket: VDSL T4 KING + HDTV
za take reci bi js poslal ludi sedet.. se posebej, ce so na moji pipci brez soglasja. kdor me vprasa, mu rade volje dovolim, seveda preko routerja/firewalla (l7 filtering za p2p
). drugace pa, kot je rekel markym - resitev je ethernet killer:

I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!