kitl pojma nimam vprasaj t-2 jevce. meni je vseeno kaksen je samo da deluje in sedaj res deluje brez prekinitve ze od zadnjega klica tehnika iz centrale edino kaj bo se treba uredit drug teden da bodo pingi nizji.
napredek se kaze
In kaj maš to za en paket ker tale tvoja klobasa tukaj je precej dolga in ne pregledna pa oddaljenost od centrale po kablu? Tisti pinigi so pa saj zame ne pomebni no edino če igraš igirce potem pa ja.
SRD paket 4/512 i oddaljen pa sem malo vec kot 400 metrov kar je izredno cudno da je stvar prenehala delovat glede na to da smo tu 4 na kupi ko imamo vsi t-2 in ostalim 3 deluje brez probleme eden ima celo 3 televizije gor pa brez kaksnih kvadratkov. se sami na t-2 ne vedo kje bi bil vzrok za nedelovanje sumijo da je kje v centrali v blizini telekom priklopil kaksen sirokopasovni dostop in da prihaja da motenj, to je predvidevanje bomo videli v prihodnjih tednih kako se bo ta profil obnasal. za pinge pa imas prav to je tazadnje mene osebno ne motijo ker iger tako ne igram.
To je pa to ko telekom nima kablovja pošlihtanega tako kot je treba, da bi to naredili za T-2 se jim pa gladko malo jebe (kar je očitno).
Pogledat spoje, pobrusit volkca pa bi slo..