Tezava s prenasanjem datotek

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
The Devil
Novinec
T-2: Že imam
Paket: 1000/128
Kraj: Domžale

Tezava s prenasanjem datotek

Odgovor Napisal/-a The Devil » 10. Mar 2007 ob 10:36

Sem uporabnik interneta T-2 ze 3 mesece. Na svoj racunalnik si prenasam datoteke s programom uTorrent in do prejsnjega teda je bilo vse v redu, a v nekem trenutku so se na modemu prizgali lucki LINK in LAN. Takoj sem preveril kako je s prenasanjem datotek (uTorrent) in bilo je vse v redu. A ko sem naslednjic zagnal ta program je bilo za posamezne datoteke najdeno zelo malo st. seed-erjev in peers-ov. To je posledicno vplivalo na hitros, ki od takrat ne znasa vec kot nekaj kb na sekundo po datoteki. Vem, da je mozno, da je seed-erjev in peers-ov morda zares manj, a poiskusil sem tudi druge datoteke, ki imajo najvisje st. le-teh in spremembe ni bilo. Prenos je zdaj tako stalno majhen, upload pa se ne razlikuje od obdobja pred "usodnim" trenutkom.

Upam, da mi bokdo lahko pomagal resiti ta problem- za od. vnaprej hvala.

Uporabniški avatar
krjefrej
Znanec
T-2: Že imam
Paket: 1/256
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a krjefrej » 10. Mar 2007 ob 10:51

Večkrat so ljudje pojasnjevali, da za uporabo P2P rabiš nizek paket varnosti. Morda je to? Za spremembo pisno zaprosi na T-2, potem pa teži vsak dan po telefonu, da te uslišijo prej kot v npr. desetih dneh.

Sicer pa iz lastnih izkušenj lahko povem, da sem sam s srednjim paketom varnosti kar nekaj mesecev bp utorent laufal, potem se je pa na lepem zalomilo in je pomagalo le nižanje paketa. Kako je v resnici s tem, bi ti morda kdo iz T-2 znal pojasniti (pa ne eden tisti, ki le ponavljajo zapovedane staveke)

Odgovori