Moj IP-TV program
-
- Model
- T-2: Že imam
- Paket: 8/1
- Kraj: Radovljica
Sem komot pa mi na roke razvrščanje, brisanje, preimenovanje itd kanalov ne leži prov dobro. Sem len. Priznam. Ne gre se sam za *.txt ampak tud za m3u, kjer mi vsak program ki sem ga probal nekaj teži da mu format ne paše, ker ni v skladu z nevemkerim standardom.flier napisal/-a:Saj playlista je navadni text file, ne vem zakaj je ne bi mogel odpreti v katermekoli editorju ?
Jao nama sa Vama
Hočemo optiko v Radovljici!!!!!!!
OK, težko spim...vsekakor se stvari razvijajo s svetlobno hitrostjo. Zato bom dal začasno na net eno testno verzijo proggy- ja 
(nič več
)
CoreAVC dela!! (kdaj pa kdaj krešira ob preklopu programov, bomo zrihtal) Defaultni ffmpeg sem tudi zrihtal do te mere da pravilno prikazuje sliko, bo pa žal se sesul kaj hitro - nimam nič za narest tukaj, to morajo oni poštimat. Več čez par dni
flier: probaj zdaj tisti stream od siola...mislim da bi moglo delat

(nič več

CoreAVC dela!! (kdaj pa kdaj krešira ob preklopu programov, bomo zrihtal) Defaultni ffmpeg sem tudi zrihtal do te mere da pravilno prikazuje sliko, bo pa žal se sesul kaj hitro - nimam nič za narest tukaj, to morajo oni poštimat. Več čez par dni

flier: probaj zdaj tisti stream od siola...mislim da bi moglo delat
Zadnjič spremenil gulikoza, dne 21. Mar 2007 ob 13:21, skupaj popravljeno 1 krat.

Re: Moj IP-TV program
Evo, 0.15 je out. Sprememb je kar dosti, čeprav manj kot bi si želel. Zadnje čase ni bilo kaj dosti cajta 

-
- Model
- T-2: Že imam
- Paket: 8/1
- Kraj: Radovljica
Re: Moj IP-TV program
Ehm gulikoža, majstor nad majstri, vsemogočni, a bi se ti dal slučajno spesnit en tak čist majcken gadgetek za Vistin sidebar?
Sej ni treba da je fenci-šmenci, sam tolk da je slika tistega kar trenutno predvaja tud v sidebaru, tko kot je v taskbaru če porineš miško dol? pliiiiz?

Sej ni treba da je fenci-šmenci, sam tolk da je slika tistega kar trenutno predvaja tud v sidebaru, tko kot je v taskbaru če porineš miško dol? pliiiiz?
Jao nama sa Vama