[Imam] 10/2Mbit SRD
Če bi se dalo bi, če ne pa tudi ne bom umrl zaradi tistih dveh ur na teden. Bom vsaj kej bolj pametnega počel. TV je meni zadnja španska vas.mitja_i napisal/-a:Cobane, kaj bi rad gledal hkrati preko Amina in VLCja?
Drugače pa... sej pošteno plačujemo pavšalno TV naročnino (12 €). Tistih 2 €/mesec za dodatno TV pa je v bistvu namenjenih za najem Amina. Torej je večja pasovna širina že vključena v pavšalni naročnini. Torej VLC-jevci nobenemu ničesar ne krademo. IMHO
Saj to tudi poskušam dopovedati. Dokler smo bili na 3. profilu, je TV kockal... težko je ocenit, ko jo pa bolj malo gledam... recimo 3x na uro. Se pa takoj pozna, ko nas vržete na 2. profil. Takrat znaš gledati kocke na vsakih 5 minut. Ne rečem, da zadeva ni gledljiva (kocke so samo na manjšem delu ekrana) vendar vem, da zna zadeva delati precej bolje. Vse kar lahko iz tega potegnem je to, da je pipica za TV (ob špicah) premalo odprta (najbrž v tistih trenutkih tudi internet DL pade - ne bi omenjal, da tudi internet pošteno plačujemo in se nima kaj manjšati na račun TVja). Če se bojite, da bom gledal še z VLC, pa naredite nov profil, recimo 11/2 -> pa bo volk sit in koza cela. V glavnem, zadeva kocka bolj kot pa je prej, kljub vašemu zatrjevanju, da bodo kocke kmalu preteklost (v bistvu tole poslušam že pol leta).Malkec napisal/-a:Ja vidim da si na 2. profilu spet tam kjer bi moral bit. Tak da ne vidim razloga da bi blo kaj narobe. Če pa ti TV nagaja pa povej.

LP
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

Naročen imam navaden trio paket: 1x TV, 1/256 internet, 1x telefon. Max sinhronizacija, ki bi jo modem lahko dosegel je 57/20 (po podatkih iz HD). Problem, ki ga navajam je najbrž v tem, da ste mi preveč zaprli linijo glede na naročene storitve. Če je prej delalo bolje (ko sem bil na profilu 3), sedaj pa malo manj (ko sem na profilu 2), najbrž ne more biti kriv kabel... ali se ti ne zdi?mitja_i napisal/-a:Če imaš doma 2 amina, potem lahko gledaš 2 tv signala (pa magari enega preko VLC). Če imaš samo 1, potem lahko gledaš samo na aminu ALI na VLC. Če pa imaš zraven še preveč interneta naročenega glede na max sinhronizacijo, pol pa bo kocka zaradi linije.
Če bi slučajno prijavil napako na HD, bi me vaši vrli helpdeskovci začeli buzerirati koliko imam dolg kabel ipd. Naveličal sem se klicarit tja, ker je itak brez veze.
Če kaj pomaga: HW, ki ga imam doma je vood 142, modem 100 in Amino 110.
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Brezčasni VDSL, paket TV+tel
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
In kaj točno bo? Nič ne bo. Če ima sinhronizacijo dobro, potem se ne da popolnoma ničesar popravit. Jaz bi svetoval, da omejiš DL na 80% in seveda omejiš število hkratnih povezav na torrentih. Linija NI preveč zaprta, ker je ENAKA za vse uporabnike, ki imajo naročeno isto storitev.
To je napačno razmišljanje ljudi, ki nočejo razumeti, kako se uporablja pasovno širino in teorijo o maksimalni hitrosti.(najbrž v tistih trenutkih tudi internet DL pade - ne bi omenjal, da tudi internet pošteno plačujemo in se nima kaj manjšati na račun TVja)